Candidatul Costoiu, susţinut puternic pe Colegiul 2 de Senat

518

Mihnea Costoiu, Ministrul Cercetării Ştiinţifice, şi-a depus sâmbătă candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj pentru Colegiul 2 de Senat. Acesta a venit la sediul BEJ însoţit de premierul Victor Ponta, de vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, dar şi de reprezentanţi ai PSD Gorj, declarând că se bazează pe realizările înfăptuite până acum să îl recomande în faţa alegătorilor din Colegiul 2, prioritatea sa fiind crearea locurilor de muncă.

“Am demonstrat şi în Gorj, şi în ţară că ceea ce am promis ca ministru, ca rector al Politehnicii şi om care a lucrat în sistem s-a realizat. Anul trecut când credeam că în România va fi realizat cel mai mare proiect de cercetare al lumii, acest lucru se va întâmpla. După un an şi două luni, este în construcţie. Acelaşi lucru l-am promis şi la Gorj cu foarte multe dintre lucrurile care n-au fost rezolvate ani de zile şi acum sunt deja realitate. Sper că oamenii vor avea încredere în ceea ce spun şi faptele mele sunt un argument în acest sens. Am mai multe proiecte pe colegiul pe care candidez pe care vreau să le finalizez, în primul rând am promis că voi sprijini finalizarea campusului studenţesc, sunt proiecte de investiţii importante în localităţi pe care să le sprijin, dar prioritatea mea este crearea locurilor de muncă. Am adus foarte mulţi investitori în alte locuri ale ţării, o voi face şi la Gorj”, a spus Mihnea Costoiu, după depunerea candidaturii. Costoiu s-a implicat în mai multe proiecte pentru Gorj, pe care le-a anunţat la şedinţa de sâmbătă de la Prefectură.
“Îl susţin pe Mihnea şi cred că pentru judeţul Gorj să mai aibă încă un ministru e un lucru foarte bun. Pe el nu îl mai poate acuza nimeni că nu e gorjean. Că asta a fost acuzaţia la adresa mea. Sunt absolut convins că trebuie să facă campanie, trebuie să fie alături de reprezentanţii noştri de pe plan local, de preşedintele CJ, de primarul municipiului, de ceilalţi primari, pentru că aici întotdeauna, şi când eram simplu deputat şi de când sunt prim ministeru am spus, aici mai populari decât mine şi mai multă încredere au primarul şi preşedintele CJ. Deci Mihnea, care e gorjean şi îl cunoaşte toată lumea şi a făcut destule lucruri bune, dacă stă alături şi e sprijinit de reprezentanţii noştri pe plan judeţean, bineînţeles că va câştiga şi va reprezenta şi în Senat şi în Guvern judeţul Gorj la fel cum încerc să o fac şi eu”, a punctat şi premierul Victor Ponta.

IMG_9075Tensiuni la BEJ Gorj
Cu puţin timp înainte însă de depunerea candidaturii lui Costoiu, Ion Săvoiu, candidatul Forţei Civice Gorj, la alegerile parţiale, s-a prezentat la BEJ, înscrierea candidatului întârziind prezenţa în Birou a reprezentantului PSD. Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, a taxat dur conducerea BEJ Gorj, pentru întârziere.
Până acum, contracandidaţi ai ministrului Mihnea Costoiu sunt primarul din Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, din partea PNL, din partea PDL, primarul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman şi din partea Forţei Civice, Ion Săvoiu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here