Candidatul Cosmin Morega, primit cu căldură în Motru, în satul Rîpa și în cartierul Știucani

728

Din respect pentru toți cetățenii orașului Motru, candidatul PSD la primăria municipiului, Cosmin Morega, a continuat, și la finalul săptămânii trecute, să se întâlnească și să discute cu cetățenii din toate satele și cartierele localității. Morega și staff-ul său de campanie au considerat astfel, că problemele cetățenilor sunt la fel de importante și dacă cei vizitați provin dintr-un cartier mare sau dintr-un sat extrem de mic.

morega1Astfel, în weekend, candidatul Morega și echipa sa a ajuns, atât în mijlocul cetățenilor din Motru, cât și în cel al localnicilor din satul component al municipiului, Rîpa, dar deopotrivă și alături de strămutații de la Știucani. Problemele ce i-au fost aduse la cunoștință, în acest context, candidatului PSD, au fost diferite, localnicii din Motru fiind interesați de grija ce trebuie acordată permanent întreținerii și curățeniei pe străzi, aleilor și în parcuri, dar și de întreținerea zonelor verzi și a mobilierului stradal, în timp ce localnicii din Rîpa au cerut canalizare, extinderea iluminatului stradal, pietruire pe ulițele mai greu accesibile, rigole, presiune mai mare la apă, dar și asfaltarea drumurilor existente, pe anumite porțiuni.
morega4“Și de această dată, am fost primit, atât la Motru, cât și la Rîpa și la Știucani, cu căldură și cu același respect pe care îl am și eu pentru toți cetățenii Motrului. Era normal ca oamenii să ne relateze problemele lor, unele chiar apăsătoare, însă toți au dat dovadă de înțelepciune și bun simț. Sunt convins că toți au apreciat că nu am trecut cu vederea niciuna dintre problemele ridicate de ei, dar și că nu am ocolit, în demersul meu, nicio uliță ori casă retrasă. Am făcut asta, din respect față de cetățeni, cei mai mulți asigurându-mă că au încredere în mine și în echipa mea de consilieri, știut fiind faptul că ce am promis am și realizat. Am avut o mare bucurie, mai ales când am întâlnit și acum multe persoane care au lucrat cu tatăl și cu mama mea, transmitându-le astfel părinților mei multe salutări de bine. morega5Acest lucru mă face, încă o dată, să fiu mândru și să fac tot posibilul să nu-i dezamăgesc pe acești cetățeni”, a declarat Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru.
morega6Reprezentantul PSD Motru va continua, și săptămâna aceasta, întâlnirile cu cetățenii întregii localități, în dorința de a le prezenta tuturor programul său de progres al orașului, pentru viitorii patru ani de zile.
A.S.

morega8 morega2

2 COMENTARII

  1. Cosmin Morega a fost salutat de oameni doar din dorinta de a spune probleme care le au si nici de cum ca se bucurau ca il vad ! Mai sunt si oameni care sunt spalati pe creier de psd si inca nu vad realitate dar mult nu o sa le mai mearga. Generatia noua nu mai pune botu la mincinile lor .

  2. Iohanis spunea ca Pnl a început curătenia in partid. Cum ? La Motru filiala pnl a primit hoții de la pdl.Asta este curatenie? Bravo Morega arata pedelistilor de la Rosiuta in frunte cu uratul de Militaru ca populatia nu îi suportă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here