Candidatul Cosmin Morega, în discuții avansate cu doi investitori pentru Motru

777

Realizarea unei fabrici de cablaje auto, soră cu cea funcțională din Mehedinți, pe spațiile fostei IRTA Motru, și cea a unei stații de betoane și sortare, lângă moara municipiului, sunt două dintre subiectele puse pe tapet, în weekend, de către candidatul la funcția de primar, Cosmin Morega, în discuțiile avute cu investitorii. 2De altfel, cei în cauză s-au arătat mai mult decât interesați de realizarea celor două obiective, proiectul legat de fabrica de cablaje fiind deja mult mai avansat. Atât fabrica, cât și stația de sortare, care ar putea fi realizată de o firmă din Gorj, ar crea însă locurile de muncă cerute de către motreni, crede Morega, convins fiind că ambele proiecte se pot realiza în municipiu, existând deschiderea totală a autorităților, facilități pentru investitori, dar și forța de muncă necesară.
3“Am avut discuții, la finalul săptămânii trecute, cu mediul de afaceri și investitorii interesați să creeze noi locuri de muncă la Motru, iar cele trasate cu doi dintre aceștia au fost pozitive. Motru poate avea o fabrică ca și cea de la Severin, cei din județul vecin fiind interesați de o extindere, mai ales că spațiul de pe platforma fostei IRTA este pretabil acestei activități. O stație de betoane și de sortare, mai bine zis o balastieră, poate fi realizată, de asemenea, pe spațiul fostei stații de asfalt, lângă moara Motru”, a declarat Cosmin Morega, împărtășind veștile bune și localnicilor din Ploștina, unde, duminică, echipa candidatului și-a continuat activitatea electorală.
4Însoțit de un staff compus din aproape o sută de persoane, candidatul la Primăria Motru, Cosmin Morega, și-a prezentat, și acestor cetățeni, oferta sa electorală care cuprinde și pentru ei, asfaltarea și întreținerea drumurilor și a ulițelor, realizarea de rigole, iluminat stradal, acordarea de europubele și lucrări de ecologizare pentru terenurile afectate de minerit.
5Oamenii au răspuns cu bucurie veștilor bune anunțate de către candidatul PSD, mai ales că acesta le-a specificat că luni, în ședința de Consiliu Local Motru, rețeaua de apă a localității va fi cedată operatorului Aparegio, astfel ei putând să fie branșați, la cerere, la aceasta. De altfel, rețeaua de apă a fost recepționată chiar la finalul săptămânii trecute.
A.Stoica

7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here