Campioni naționali la 13 ani

809

Echipa de juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu a reușit o mare performanță, câștigând Campionatul Național Under 13, competiție rezervată copiilor născuți începând cu anul 2006.

Echipa antrenată de Vali Tîlvescu și Dorin Hârsu a învins, duminică, la Buftea, cu 3-2, CSA Steaua București și LPS Târgu Jiu. A ieșit un duel interesant, cu 5 goluri, decis în partea secundă.La pauză, roș-albaștrii au condus cu 2-1. A deschis scorul cel mai tehnic jucător al finalei, Ștefan Bold, apoi Iulian Bărbulescu a înscris la vinclu, înainte ca Steaua să preia din nou conducerea în urma unui autogol al lui Andrei Poenaru. La reluare, gorjenii au intrat mai hotărâți și au reușit să întoarcă scorul. Marius Miruță a reușit o „dublă” și a fost desemnat jucătorul finalei.
Finala CN U13 s-a jucat în formulă 8+1, pe durata a două reprize de câte 30 de minute, pe teren redus (70 x 50 metri). LPS Târgu Jiu: 72. Luca Chelaru – 7. Marius Miruță, 99. Șerban Pirea, 5. Mario Bărăitaru, 9. Ionuț Purdescu, 20. Eduard Croitoru, 11. Iulian Bărbulescu, 13. Mario Pirtea, 10. Mihai Deaconu (1. Mihai Iutalim, 8. Denis Chepcel, 23. Andrei Poenaru).
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here