Campanie roşie la Târgu-Cărbuneşti

266

Echipa de campanie a Alianței Electorale PSD-UNPR-PC  continuă să se întâlnească cu cetățenii și să le prezinte programele pe care le are Victor Ponta pentru o Românie Unită.

Vicepreședintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, președintele PSD Tg.Cărbunești, Iuliu Călina, secretarul PSD Tg-Cărbunești, Dănuț Birău, consilierii locali, Constantin Cocheci și Marian Boțoteanu, dar și reprezentanții Organizațiilor de Tineret și Femei au fost prezenți în satele Floreșteni și Crețești, unde au purtat discuții cu toate categoriile sociale, pensionari, energeticieni, mineri și petroliști, care și-au exprimat mulțumirea pentru faptul că CARBUNESTIVictor Ponta a îndreptat nedreptățile făcute cetățenilor români. “Am pornit din satul Floreșteni, facem acțiune din casă în casă și toți oamenii au un singur țel: Victor Ponta, Președinte!”, a precizat Iulia Călina, președinte PSD Tg-Cărbunești.
CARBUNESTI 3Victor Ponta a reîntregit salariile tăiate și a dat înapoi ceea ce s-a luat din pensii, de către guvernarea PDL, în timpul regimului Băsescu, a redeschis spitalele închise de guvernul anterior, a crescut salariul minim pe economie cu 200 de lei, a scăzut TVA la pâine și a eliminat peste 900 de taxe.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here