Ca la noi, la nimeni – Votul din 11 decembrie, decisiv în păstrarea suveranităţii României!

551

Expresia din motto provine din limba latină, unde sună astfel: „Divide et impera!” Ca semnal ameninţător putem spune că a fost lansat de către UDMR, care-a furat startul alegerilor parlamentare, prin acele sloganuri care-au împânzit Cluj-Napoca şi Oradea, care se cer, chipurile, rupte de Bucureşti. Culmea este că în afară de mass-media, nici un om politic – de cei de la vârf nici nu poate fi vorba! – nu a luat vreo poziţie, indiferent de culoarea politică. Din laşitate şi, mai ales, din interesul de a avea într-o alianţă de guvernare pariul „balama” UDMR, care-i de fapt un ONG. Eu n-aş fi aşa de prăpăstios cum este competentul politician şi prof.univ.dr. Adrian Năstase, fostul prim ministru al României din perioada 2000-2004, care susţine că anul 2018, când ar trebui să aniversăm 100 de ani de la Marea Unire nu ne va găsi ţara întreagă. Nu-i exclus ca şi la alegerile parlamentare din 11 decembrie acestea să fie fraudate. În fond, STS-ul, Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Comunicaţiilor sunt la duşmanii poporului român. La tehnocraţi şi alţi trădători de neam şi ţară.
Din păcate, pe 4 decembrie, deci cu o săptămână înaintea alegerilor parlamentare s-ar putea produce un eveniment cu grave consecinţe asupra viitorului României şi va risca să fie făcută din nou bucăţi. Surse bine informate susţin că pe 4 decembrie se joacă soarta de stat naţional şi unitar a României. Practic, de la alegerile parlamentare cei mai mulţi alegători nu aşteaptă mare lucru, nu mai au încredere să mai vină ceva bun pentru cetăţenii acestei ţări. Există îndoiala că se va schimba în bine viitorul ţării. Şi totuşi, cum spuneam, cu o săptămână mai devreme ca românii să-şi îndeplinească „imposibila misiune” la urne, în lupta dintre partidele tradiţionale PSD, Noul PNL şi ALDE(în fapt, adevăratul şi singurul partid liberal din România!) şi „radicalizarea soroşistă” din USR, influenţii adepţi de la Bruxelles ai federalizării statelor membre ale Uniunii Europene au de trecut un hop hotărâtor.
Practic, în peninsula italiană are loc un referendum fără precedent, propus de unul dintre „fundamentaliştii” europeni, Matteo Renzi şi puternic susţinut de către liderii marilor cancelarii din Occident, desigur, şi de reţeaua globală soroşistă a pretinsei societăţi civile finanţată de magnatul american cu origini maghiare. În Italia este vorba de un model pilot de modificare a Constituţiei italiene, astfel încât ea să fie condusă de un parlament regional. Iar dacă acest controversat proiect va fi adoptat, după aceea, aşa cum apreciază inclusiv reprezentanţii României la Bruxelles, următoarea ţară vizată pentru implementarea unei semi-federalizări administrative ar fi chiar ţara noastră. Este cazul să vă aduceţi aminte că UDMR a fost prima care-a salutat invenţia statului numit Kosovo, unde-a fost leagănul civilizaţiei şi statului sârb, dar şi aluziile destul de dese la Nordul Lombardiei(Italia).
Ion PREDOŞANU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here