Ca la noi, la nimeni – România fără Guvern, PNL fără locomotivă!

406

Orice am zice, orice-am face anul 2016 este decisiv pentru România. Aşa ne-a fost dat, ca mai totdeauna în istorie să scăpăm de situaţii în care funia ne era destul de aproape de gât. Am parcurs numai situaţii limită. Culmea este că, deşi pretinsul guvern de tehnocraţi fusese instalat doar pentru a administra corect România şi a organiza alegerile locale şi parlamentare tot corect, Cabinetul Cioloş dă dovezi clare de incompetenţă pe zi ce trece. Iar presupusul posesor al „Guvernului meu” tace, doarme şi între concedii se ocupă cu turismul. Curând va merge la Ierusalim. Cu siguranţă, preşedintele Klaus Iohannis nu va merge la Zidul plângerii să se roage!
Chiar dacă în ţară nu este înscris în vreun partid, Dacian Julien Cioloş a recunoscut că din moment ce deţine o importantă funcţie de demnitate publică şi el face politică. Nu una în slujba ţării, aşa cum ar fi obligat, ci a Bruxellesului şi a Franţei. Că prin Gorj, la întrebarea de unde eşti?, se răspunde imediat: „De unde-mi este soţia”. Care-i franţuzoaică şi fiica unui important personaj al Serviciilor secrete ale Franţei.
El, acest instrument al aplicării drastice a misiunilor ce-i revin din partea Comisiei Europene, are tot interesul să destabilizeze o Românie obraznică, din moment ce avusese tupeul ca din Guvernul Ponta să aibă a doua creştere economică din Uniunea Europeană. Ceea ce, nu-i aşa, nu putea fi tolerat de CE şi FMI. Tehnocraţii nu sunt nici măcar birocraţi, ci doar incompetenţi şi vorbeţi. Un fel de orbeţi cam guralivi. Cei mai mulţi dintre ei, pe lângă lipsa de profesionalism, au mintea odihnită fiind, asta-i realitatea, într-un concediu „all inclusive” la Guvern. Care guvern nu-i „al meu”, cum se împăunează preşedintele de pripas Klaus(şi Werner!) Iohannis, ci al Bruxelles-ului, Oricum, nu al României şi parţial al marelui Licurici!
Miniştrii precum: Raluca Prună, Anca Dragu, Cristiana Palmer şi Paşcu (soţia unui înalt funcţionar al SUA în structurile NATO!, nota bene) şi Dragoş Tudorache, dacă nu cumva şi impostorul de la ministerul Agriculturii şi-au luat concediu fără plată de la Comisia Europeană spre a putea fi angajaţi să lucre contra României(ca slugi ale CE!!!) în Guvernul Cioloş. Farseurul de la Ministerul Sănătăţii e român neaoş şi un doctor competent. Ca manager al Sănătăţii e de-a dreptul catastrofal. România stă prost cu natalitatea, dar cum se gestionează dramaticul caz al bebeluşilor infestaţi cu bacteria E-coli nu pot fi ţinuţi în viaţă nici copiii care s-au născut! Iar impostorul de la Agricultură s-a repezit să-l scoată Acar Păun pe omul de afaceri român Badea, patronul fabricii de produse lactate Brădet. Falimentându-l fără să existe probe certe că cele 25 de kilograme de brânză dulce – produsă la 21 de zile după îmbolnăvirea copiilor din Argeş – ar fi conţinut criminala bacterie. Lăsaţi din braţe de acela care-a urcat pe meterezele Palatului Cotroceni şi cu ajutorul PNL şi PDL, noul PNL a deraiat fără locomotivă. Aşa susţine europarlamentarul Norica Nicolai – ex-PNL-istă – care-a răspuns la o întrebare dacă preşedintele Klaus Iohannis va fi o locomotivă a Noului PNL, după modelul ex-preşedinţilor Iliescu şi Băsescu. Norica Nicolai îi sfătuieşte pe mai vechi ei colegi să se trezească la realitate şi să priceapă că ei au fost doar folosiţi de inventatorul sloganului mincinos cu România lucrului bine făcut. Că are dreptate o dovedeşte şi faptul că nu a mişcat un deget pentru a-i aduce la guvernare după demisia prim ministrului Victor Ponta. Dintr-o declaraţie a Noricăi Nicolai se înţelege că Iohannis nu se mai mânjeşte pe mâini cu oamenii lui Vasile Blaga şi Alina Gorghiu: „Cred că PNL-ul nu are nicio legătură cu Klaus Iohannis în momentul de faţă. În acest mandat, şi probabil este şi singurul, va juca rolul unui altfel de preşedinte, mediator(destul de pervers, n.m. I.P.), un preşedinte care nu favorizează pe nimeni, deci nu va face politică partizană.”
ION PREDOŞANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here