Ca la noi, la nimeni – Nesimțirea Iohannisto-Orbanistă și habarnistă

621
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Hoților îndrăzneți le merge tare bine fără vreun pic de bun simț, însă oamenii buni ajung să fie înfometați fiindcă nu au nici un pic de nerușinare.”
John Dryden

Doctorul specialist Octavian Jurma ne explică cum măsurile luate de autorități, începând de astăzi, sunt mult prea târzii și că nu țin seamă de criteriile epidemiologice.
GuWernerul Meu, adică al RĂULUI! Nu știu cum se face că, indiferent de domeniu, Guvernul Iohannis-Orban ori intervine cu mare întârziere sau ia numai măsuri proaste. Cei doi care se cred corifeii de neînlocuit se înțeleg de minune. În rele. Ultima jignire nesimțită a românilor: închiderea Piețelor și distrugerea producătorilor agricoli!
Îi unește slaba pregătire profesională – unul profesoraș de fizică la un liceu pe la Agnita(fără definitivat luat!!!), altul subinginer TCM ce a lucrat numai la stat. Ca, de altfel, și atoateștiutorul Iohannis! Ambii înjură Partidul Social Democrat(PSD), pe care-l găsesc vionovat de toate relele din țara noastră și-l vor desființat.
TUSEA ȘI JUNGHIUL SAU FUZIUNEA PRO ROMÂNIA CU ALDE. În ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, cam după terminarea liturghiei în bisercile ortodoxe, neortodocșii Victor Viorel Ponta(Naum după mamă!) și Călin Popescu Tăriceanu(născut Torcsony!) au anunțat fuziunea celor două partidulețe de buzunar – Pro România și ALDE. Cum ar veni, s-au unit „tusea și junghiul”. Cei care votaseră demiterea Guvernului PSD, după pierderea cârjei ALDE.
Disperat după putere, Victor Viorel Ponta, cum îl numește Traian Băsescu(Braunovici după tată!), a fost desemnat, în zi de sărbătoare, de un Congres intempestiv al Pro România drept candidat la funcția de prim-ministru. Cum s-ar zice, „vrabia mălai visează!”. Și, ca să fie mai (ne)sigur pe el, și-a luat fosta cârjă a PSD. Ca între trădători cu vechi ștate de serviciu pe la servicii, fiind majori îi privește. Până atunci, iartă-i Doamne că nu știu ce fac!
VIITOR SUMBRU, CU TOATE MĂSURILE. Ieri, fiind o zi sfântă și Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, am primit vești cumplit de triste. Nu mai puțin de 12.295 persoane infectate cu COVID-19 se află internate în spital. Dintre acestea 1.056 sunt cazuri extrem de grave, internate la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore, au fost depistate 6.752 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Cele mai multe sunt în București: 1.283 de noi cazuri. Aceste cazuri au fost identificate după doar 21.552 de teste efectuate. În medie, într-o zi normală sunt efectuate 35.000 de teste. Dintre acestea 13.421 de teste s-au efectuat în baza definiției de caz, iar 813 de teste la cerere, adică contracost!
ION PREDOȘANU

P.S. VIITOR LIBERAL: CIMITIRUL! Parcă prin Cotidianul din 5 noiembrie am găsit un titlu bun: „Un viitor liberal pentru România: cimitirul!”, Autoarea s-a speriat și a semnat cu inițiale, așa că nu am cum s-o citez. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here