Ca la noi, la nimeni – Iohannis, dezbinatorul (i)responsabil?!

567

Vrem nu vrem, trebuie să recunoaștem că nu avem președintele pe care-l merită Țara în Anul Centenarului Marii Uniri. De care Herr Iohannis nici măcar nu vrea să audă.

MITING NEAUTORIZAT. Vinerea trecută, în 10 august 2018, se știa că va fi un miting de protest, chipurile, al românilor din Diaspora. În realitate, românii din Diaspora au fost folosiți doar ca paravan pentru niște manifestări huliganice ale celor din #rezist și nu numai ei. Mitingul fusese precedat de tot felul de manipulări. Ba vor veni 1 milion de oameni din Diaspora, ba 1,800 milioane de români. Ca mai apoi să nu se prezinte nimeni pentru a ridica autorizația din pricină că organizatorii și-au dat, probabil, seama ce se urmărește și s-au retras. Așa că, în intervalul 17,00-22,00 nu exista nicio autorizație pentru miting!

IOHANNIȘTI, SOROȘIȘTI ȘI ALȚI TRIȘTI. Orice om cu scaun la cap a văzut cum la un miting de protest neautorizat au sosit încă de la ora 15,00 încolo tot felul de indivizi care-i provocau pe jandarmi. Mulți dintre ei aveau îmbrăcăminte neagră, precum cei din trupele antitero sau din trupele speciale. Oamenii în negru, în majoritate tineri, păreau a face parte din trupe paramilitare și-i atacau pe jandarmi, bătându-i cu pietre din borduri, aruncând cu excremente omenești și furând un pistol din dotarea tinerei femei jandarm pe care-au bătut-o cu pumnii și picioarele, au dezarmat-o și au băgat-o în spital cu multiple traumatisme toracice și craniene. N-au lipsit simpatizanții Noului PNL, ai USR și alți simpatizanți #rezist ai actualului pretins președinte. Se anunțase și lansarea în campania prezidențială a cetățeanului dubios franco-român Dacian Julien Cioloș, între timp devenit anti-iohannist. De aceea este trist! Bineînțeles, nu puteau să lipsească societățile civile finanțate de George Soros și încurajate de Klaus Werner Iohannis și fostul lui pupil Dacian Julien Cioloș!

A PARTICIPAT ȘI ANTIFA LA VIOLENȚELE EXTREME?! După mărturiile unui fost membru al ANTIFA – o grupare care îmbină elemente comuniste ale anilor 1930-1940 și fasciste. Este „o organizație mai puțin cunoscută, dar extrem de violentă și extrem de activă în Statele Unite.” Conform datelor reale, în perioada 1-10 august au intrat în România foarte mulți cetățeni ai Republicii Moldova. Se vorbea că ar vrea să facă o Revoluție. Ca și în 1989. Cu flăcări și sânge. Cu Cocktailuri Molotov.

Culmea este, că luni seră, la ora 18,00, cetățeanul din vârful statului a făcut o înregistrare pe care-a distribuit-o ca „mesaj public”. Filmarea putea fi la orice cabană mai acătării din jurul Sibiului, oricum nu la Palatul Cotroceni! N-o să comentez inepțiile mesajului total aiurea despre jandarmi, despre Guvern ori despre PSD și Liviu Dragnea. Minciuni. Amintesc doar inepta afirmație: „Am asistat la un miting eminamente pașnic!” Cel care i-a scris un asemenea text ori îl sabotează pe slugoiul Cancelarului Angela Merkel, ori sunt înțeleși să distrugă România. Dezbinatorul într-acolo ne îndreaptă!
ION PREDOȘANU

                            

         

                  

 

                                                         

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here