Ca la noi, la nimeni – Imunizarea fără vaccin ne lasă bolnavi, sub dictatură!

1759
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Împotriva prostiei, chiar și zeii luptă în zadar.” – Schiller

Băsescu Traian, alias Braunovici ori turnătorul Petrov, a condus România în „Zece ani răi”, așa cum sună titlul unui volum de analiză politică semnat de Mugur Ciuvică, fost consilier prezidențial al Președintelui Emil Constantinescu. Cetățeanul Băsescu(născut, de fapt, Braunovici) se căznește și acum, prin declarații mincinoase, să convingă justiția că El era obligat să toarne. Chiar El, adică actualul europarlamentar PMP, a recunoscut că a creat un sistem Mafiot.
Sistem pe care l-a moștenit președintele Klaus Werner Iohannis, individ ce ne prostește aproape în fiecare seară prin intervențiile sale – pe banii noștri, ai plătitorilor de taxe și impozite – transformându-se într-un agent electoral al ceea ce a mai rămas din PNL.
Dacă predecesorul Băsescu era Cucul de la ora 17, Iohannis e supranumit Bufnița de la ora 18.00! Chiar dacă, din când în când, noua Bufniță de la pupitrul Administrației Prezidențiale mai alege ca ore și altele: ora 15.00 sau ora 19.00. Aproape fără excepție, el încalcă Constituția și, în loc de mediator, este un Politruc(expresia îi aparține) preocupat numai de Anatemizarea PSD și Supralicitarea ori supralăudarea PNL!
Toate acestea se produc din perspectiva președintelui Klaus Werner Iohannis, președinte cică al României(când El este, de fapt, președintele de facto al PNL!). Un președinte care caută și izbutește accente dictatoriale, pe alocuri, chiar mai grave, așa cum avertiza cu ceva timp în urmă filosoful și prof.univ.dr. Andrei Marga, ot Cluj-Napoca, într-un articol publicat în Cotidianul.
Aproape nu e zi de la Dumnezeu în care nedusul la biserică(Sibiul fiind în carantină!) să nu se rățoiască la PeSeDe, despre care acum două zile s-a referit de nu mai puțin decât de 15 ori! Cu siguranță, PNL stă foarte rău în sondaje. Totuși, omul chiriaș trecător al Palatului Cotroceni o ține ca gaia mațul și după GuWernerul Meu, (In)Justiția Mea și călărirea tuturor instituțiilor de forță ale statului român – în frunte cu serviciile secrete – și-ar mai dori și Parlamentul Meu. După elucubrațiile din 24 noiembrie, ora 18.00, s-ar putea crede că alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt deja furate. Și nici nu e de mirare, de vreme ce numărătoarea voturilor o face STS(Serviciul de Telecomunicații Speciale), al cărui director este sibian de-al Lui!
El nu se substituie numai rolului de președinte de facto al PNL, ci și de șef al Guvernului. Normal ar fi să nu se folosească PNL-ul de o publicitate pe gratis. Numai că președintele Iohannis al PNL și nu al României încalcă Constituția.
El Prezidente ne promite o imunizare fără vaccin, doar-doar va păcăli alegătorii să pună ștampila pe PNL. Doar așa, ca să aibă și Parlamentul meu!
ION PREDOȘANU

P.S. Dacă lumea românească nu se va trezi la timp, după 6 decembrie, România va mai avea nevoie de un vaccin și altă campanie de imunizare. Ce ne facem? Întrucât nici vaccinul democrației nu este nici el fabricat. Și poate chiar dacă s-ar face o asemenea minune de vaccin, Iohannis și PNL-ul Lui vor refuza vaccinarea. Iar noi vom rămâne să ne luptăm cu Diktatura. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here