Ca la noi, la nimeni – Ciolacu a luat lumină de la Isărescu, înlocuitorul lui la Camera Deputaților l-a jignit pe liderul AUR!

495
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Săgeata adevărului se înfige în tine, minciuna ce ți s-a aruncat cade în noroi la picioarele tale.”- Nicolae Iorga, Din Cugetări, pag. 149

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit luni dimineață, la Palatul Victoria, cu Guvernatorul Băncii Naționale a României(BNR), pe care l-a invitat să-l consulte pe niște probleme economice și financiar-bancare pe care el nu le stăpânea. Și astfel, cei doi au stabilit un plan de acțiune comun, având ca obiectiv încadrarea la finele anului în curs, în ținta de deficit de 4,4%. Acest plan de acțiune comun a fost agreat de Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, luni, cum spuneam, la Palatul Victoria.
GENTILUL DOMN MUGUR ISĂRESCU. Până acum, regula era că Premierul îi face o vizită Guvernatorului BNR, dar de data aceasta, binevoitor și profesionist, cum îi este felul, Mugur Isărescu a acceptat invitația lui Marcel Ciolacu și a mers domnia sa la Palatul Victoria pentru discuții.
La consultările de la Palatul Victoria, dintre Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și Guvernatorul Băncii Naționale a României(BNR), Mugur Isărescu, au mai fost prezenți Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, vicepremierul Marian Neacșu și miniștrii Marcel Boloș și Adrian Câciu, conform surselor guvernamentale.
Potrivit acelorași surse guvernamentale, în cadrul întrevederii partea guvernamentală a prezentat și planul de investiții de 250 miliarde de lei, asumat pentru doi ani prin Programul de guvernare aprobat de Parlamentul României. Un alt subiect discutat a fost legat de măsurile comune privitoare la reducerea inflației, la finele anului, la 8%, față de 10,2%, cât este în prezent.
În plină criză bugetară și cu tendința de a scădea inflația la o singură cifră, de 8%, au avut loc discuții și pentru reducerea prețurilor la 13 produse alimentare, de bază, motiv pentru care Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, se va întâlni astăzi, marți, și cu reprezentanții retailerilor, totuși, nu-i pace sub măslini.
SCANDALUL CU MIRCEA ABRUDAN. Se știe că Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a anunțat că nu poate fi de acord cu pretinsul liberal Mircea Abrudan, omul lui Emil Boc, de a ocupa funcția de Secretar General al Guvernului. Dintr-un motiv foarte simplu: Marcel Ciolacu a primit o informație din parrtea serrviciilor cum că Mircea Abrudan are aviz negativ din partea serviciilor de informații.
Pretinșii liberali s-au năpustit pe capul lui Marcel Ciolacu, amenințând inclusiv cu ieșirea de la guvernare dacă nu-l numește în funcția solicitată de către pretinsul PNL pe Mircea Abrudan. Desigur, amenințarea cu ieșirea de la guvernare la nici măcar o săptămână de la primireav votului de investitură al Guvernului Ciolacu, în Parlamentul României, poate fi un scenariu și doar atâta.
În fond, pretinsul Partid național liberal poate face o nouă numire, iar Mircea Abrudan să se aleagă doar cu funcția de adjunct al SGG!
JIGNIRI INCALIFICABILE DIN PARTEA OMULUI LĂSAT DE CIOLCU ÎN LOCUL LUI. Aproape că nu există nicio zi fără scandal. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) n-a avut de lucru și a încercat să-l abordeze pe Alfred Simonis, urmașul lui Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților. Dar, stupoare! Până mai ioeri elegantul alfred Simonis s-a trezit aruncând jigniri jopsnice la adresa lui George Simion: „Ești un fascist, un nazist!”(…) „Ia-ți interlopii și ieși afară din Parlamentul României”. De parcă Parlamentul ar fi al lui pe persoană fizică!
ION PREDOȘANU

P.S. O televiziune de știri a intrat în posesia unui document-bombă, conform căruia Guvernul Ciolacu nu mai vrea să dea subvenții la energie. Ceea ce ar fi grav pentru milioane de români!(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here