Ca la noi, la nimeni – Asta ați vrut, asta aveți!

1218
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Cine seamănă vânt, culege furtună.” – Proverb biblic

Într-un superb text semnat de generalul în rezervă Vasile Hermeneanu și postat pe pagina domniei sale de Facebook găsim o analiză profundă asupra cauzelor crizei pe care societatea românească o traversează în prezent. Iată, pe larg, care ar fi cauzele în opinia sa:
1. Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penale, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se poate atinge nimeni! O aveți!
2. Ați vrut o Poliție și Jandarmerie slabe, timorate și fricoase în urma incidentelor din 10 august 2018, de care să vă bateți joc și să le manevrați cum vreți pentru a vă realiza interesele meschine! Le aveți!
3. Ați vrut referendum costisitor și neconstituționale contra corupților răi. L-ați avut și l-ați votat(degeaba)!
4. Ați vrut o țară condusă de un președinte slugarnic, care nu a făcut nimic bun pentru români, dezbinându-i și instigându-i la ură și răutate, dar care a făcut tot ce se putea face pentru interesul și bunăstarea lui personală și aveți!
5. Ați vrut să nu se modifice legile justiției în folosul cetățeanului pentru că trebuia să apărați magistrații puterii așa cum v-a ordonat Macovei, Juncker și Timermans! Și ați reușit!
6. Ați boicotat sau ați votat împotriva familiei tradiționale. Și a bisericii ortodoxe, militând pentru promovarea homosexualilor și lesbienelor într-o țară majoritar creștin-ortodoxă! Și ați câștigat!
7. Ați vrut să-l vedeți pe Dragnea la pușcărie, nu pentru motivul banal că ar fi angajat două funcționare la C.J., ci pentru că voia o justiție corectă și independența României față de multinaționalele nesătule din țară! Și ați obținut!
8. Ați vrut și vreți în continuare desființarea SIIJ! De ce vă nemulțumește faptul că-i anchetează pe magistrații corupți?
E pe cale să obțineți și asta la cât de naivă e noua șefă a PSD. Și dacă ați vrut toate acestea și le-ați obținut, atunci de ce vă plângeți?
De ce deplângeți soarta Sorinei răpită de procuroarea pe care ați apărat-o și adoptată în mod straniu de niște „americani” cu interese meschine. De ce plângeți după Alexandra, fata de 15 ani ucisă cu sânge rece de criminalul din Caracal, ca urmare a incompetenței și indolenței sistemului mafiot din justiție, poliție și servicii pe care le-ați apărat împreună cu președintele vostru? Asta ați vrut, asta aveți! Vorba unui proverb biblic: „Cine seamănă vânt, culege furtună!”
9. Când o să votați un președinte patriot român, cu dragoste de țară și popor, echilibrat și echidistant politic, atunci veți scăpa! Când veți promova procurori și șefi de servicii corecți și independenți, nu slugarnici, corupți sau aventurieri, atunci veți avea liniște.
10. Până atunci, acceptați mizeria politică și morală în care trăiți!”, a scris pe Facebook generalul(r) Vasile Hermeneanu.
Impecabilă radiografia realizată concis de un militar cu virtuți de mare gânditor român al mileniului trei!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here