Blonda Michaela, Miss Boboc CNTV

865

galescu2Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV) şi-a desemnat la sfârşitul săptămânii trecute cele mai frumoase ,,boboace” ale instituţiei de învăţământ. Asta cu ocazia ediţiei 2010 a concursului Miss Boboc CNTV. Câştigătoarea coroniţei de Miss a fost desemnată Michaela Gălescu, elevă a clasei a IX-a, la profilul real, specializarea Matematică-Informatică.

Blonda Michaela s-a luptat însă cu mai multe frumoase pentru titlul de cea mai frumoasă boboacă a instituţiei de învăţământ.

Competiţia celor mai frumoase eleve ale claselor a IX-a din cadrul CNTV Târgu-Jiu s-a desfăşurat vineri seara, pe parcursul mai multor ore. Fetele au avut de trecut mai multe probe, însă cea mai frumoasă a fost aleasă de juriu şi încoronată regina Balului Bobocilor 2010. Michaela Gălescu a fost desemnată de către juriu câştigătoarea din acest an a Miss Boboc. În vârstă de 15 ani, născută sub zodia Vărsătorului, eleva este una dintre cele mai bune din clasa sa, fiind la profilul real, specializarea Matematică-Informatică. Un plus în obţinerea premiului a fost cifra 5, care i-a purtat noroc pe parcursul competiţiei, Michaela având acest număr în concurs şi fiind născută pe 5 februarie.

Sprijinită de prieteni

galescu3galescu4Încrederea că ea va fi fruntaşa Miss Boboc 2010 CNTV, a venit şi din partea numeroşilor săi prieteni care i-au luat cu asalt profilul tinerei de pe site-ul de socializare Facebook. Acolo, Michaela a primit încurajări şi cuvinte de laudă la adresa înfăţişării sale, mulţi dintre prietenii săi numind-o încă de dinaintea concursului drept câştigătoare. Astfel, laudele au curs pe profilul acesteia de Facebook chiar la câteva ore după terminarea competiţiei, zeci de prieteni felicitând-o şi apreciindu-i prestanţa.

Chiar duminică, la două zile după desfăşurarea Miss Boboc 2010, ce a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, Michaela Gălescu şi-a postat pe contul său de socializare zeci de poze făcute în timpul concursului, precum şi un filmuleţ în care aceasta dansează alături de partenerul de scenă pe o melodie franţuzească.

Miss Mamasita

galescu7La proba rochiilor de seară, Michaela a uimit printr-o rochie argintie, care-i evidenţia perfect umerii şi abdomenul, urmând ca la finalul serii, cu coroniţa de câştigătoare, tânăra să facă o serie de fotografii alături de colegii şi colegele sale. Într-una dintre fotografii, Michaela Gălescu apare alături şi de băieţii de la Narcotic Sound, faimoşi pentru hit-ul „Mamasita”.

Amatoare de shopping

galescu6Tot de pe profilul de Facebook al boboacei Michaela putem afla că marea sa pasiune este shopping-ul, muzica pop şi dance, precum şi seriile Harry Potter. De asemenea, printre serialele TV favorite ale Michaelei Gălescu se află Gossip Girl, LA Ink, South Park, The Vampire Diaries, iar la categoria filme artistice, în preferinţele tinerei de 15 ani se află The Proposal, Twilight, A Walk to Remember, Ice Age, The Notebook, Remember Me, The Last Song.

Michaela Gălescu este în top şi la şcoală, materia sa preferată fiind matematica. Astfel, aceasta a intrat la liceu cu media de admitere 9,60, iar media de absolvire a claselor I – VIII a fost de 9,72, remarcându-se cu note mai mari la matematică decât la limba română în clasele gimnaziale.

Izabella Molnar

Elite ale frumuseţii CNTV

Tot în paginile cotidianului nostru aţi mai putut urmări în ultimele săptămâni şi alte fete frumoase care au ajuns departe şi au fost sau încă sunt eleve ale CNTV Târgu-Jiu. Un exemplu ar fi Alexandra Chiriţescu, în vârstă de 16 ani, fiica fostului pro-rector al Universităţii „Constantin Brâncuşi”, care este manechin şi prezintă moda pentru designeri importanţi precum Cătălin Botezatu. Şi sora acesteia a ajuns departe de pe băncile CNTV, urmând în prezent cursurile Facultăţii de Actorie. O altă elevă de top a colegiului este Iulia Taşcău, chiar fiica directorului instituţiei de învăţământ, care are note excelente şi este mereu în tendinţele modei, chiar şi la şcoală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here