Blejnar îi taie porţia lui Condescu la banii pentru fotbal

347

Picture 147Dacă Marin Condescu mai vrea să fie preşedinte de Club de fotbal trebuie să vină cu bani de acasă. Un control al inspectorilor ANAF, care avea drept ţintă descoperirea „ilegalităţilor” pe care Victor Ponta şi senatorul Dan Şova le-ar fi făcut la Complexurile Energetice din Gorj, s-a întors ca un bumerang împotriva celor care sunt susţinuţi de PDL.

Veniţi să vadă cum s-au încasat banii pe contractele cu Casa de Avocatură „Şova”, inspectorii ANAF nu au putut rămâne fără reacţie la ilegalităţile pe care le-au găsit în companii. De ele se fac vinovaţi colegii de partid ai lui Sorin Blejnar. Mai mult, controlul ANAF a lovit puternic şi în interesele sindicalistului Marin Condescu.

„Unde dai şi unde crapă!”, asta susţinea şi preşedintele PSD, Victor Ponta, despre controalele făcute de inspectorii ANAF la cele două Complexuri Energetice Turceni şi Rovinari la comanda expresă a lui Sorin Blejnar. După ce a văzut rapoartele de control, Victor Ponta, a concluzionat că „ce s-a întâmplat în cazul controlului ANAF la cele două complexuri energetice se poate descrie într-un singur mod: unde dai şi unde crapă! Au vrut să mă agaţe pe mine şi când colo au descoperit o serie de nereguli grave comise de cei care conduc unităţile economice. Paradoxal, au ajuns să dea cu subsemnatul pe la DNA acele persoane care s-au străduit în 2009 să-i facă, fiecare cum a putut, campanie electorală lui Traian Băsescu”, susţinea Victor Ponta.

Blejnar îi lasă lui Condescu contul gol

Şi, într-adevăr, rapoartele ANAF cu rezultatul controalelor la Complexurile Energetice Turceni şi Rovinari critică acordarea de sume de bani către fotbalul lui Marin Condescu, omul care “taie şi spânzură” în aceste companii. De altfel, e regulă clară pentru cei care doresc să ajungă directori generali la Turceni şi Rovinari, să fie de acord cu acordarea banilor către fotbal. Aici trebuie amintit faptul că Laurenţiu Ciurel a fost schimbat din postul de director general de la Complexul Rovinari pentru că a refuzat să mai dea bani la clubul de fotbal pandurii. Condescu nu s-a sfiit, atunci, să iasă public şi să-l ameninţe pe Ciurel că îl va da afară. Şi aşa a fost. Acum, Condescu trebuie să-l dea afară pe Sorin Blejnar de la ANAF, întrucât în urma controlului său s-a stabilit ca niciun ban din companii să nu mai plece la fotbal sau în alte activităţi sportive. Problema banilor către fotbal este cu mult mai gravă, la DNA se desfăşoară deja o astfel de anchetă penală.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here