Bătrân reținut pentru distrugere

454

Un bărbat de 76 de ani, din comuna Logrești, a fost reținut, joi seara, sub acuzația de distrugere. Supărat pe o vecină cu care a avut o relație, pentru că nu i-ar fi dat banii pe care i-ar fi oferit sub formă de împrumut, acesta ar fi vrut să se răzbune și ar fi incendiat mașina unui alt bărbat care o vizitase pe fiica pensionarei. Bătrânul ar fi aruncat benzină sub o roată și i-a dat foc.
„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în seara de 10 ianuarie, cel în cauză ar fi incendiat cu intenţie autoturismul unui bărbat de 42 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, care venise în vizită la concubina sa, parcând autoturismul pe partea stângă în afara părţii carosabile, a DJ 675 C. Focul a fost stins, la scurt timp, de către proprietarul autoturismului, dar câteva componente auto au ars, cauzând un prejudiciu în curs de estimare”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Vineri, suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, pentru noi audieri, în urma cărora procurorii au decis să fie cercetat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here