Aurel Popescu: ,,PSD Târgu-Jiu rămâne cea mai mare organizaţie politică din municipiu”

410

Preşedintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce rămâne prima structură politică din municipiu, aceasta fiind, în prezent, în plin proces de refacere a bazei de date electronice. De altfel, până la finalul acestui an, PSD Târgu-Jiu va reactualiza fişele a 4.000 din cei 8.000 de membri aflaţi în prezent în evidenţe, procedura fiind realizată acum doar pentru un sfert dintre social-democraţii înscrişi aici.
La sediul PSD din municipiu au fost reactualizate, până acum, datele a peste 2.400 de membri ai PSD Târgu-Jiu, fişele fiind deja introduse în baza electronică de date. De altfel, posesorii noilor fişe sunt chiar cei care au şi votat la scrutinul intern al partidului. ,,Organizaţia şi-a reînnoit conducerea, după această conferinţă de alegeri am avut o serie de responsabilităţi şi obiective pe care a trebuit să le dezvoltăm în această perioadă şi aş vrea să fac trimitere la baza de date a PSD Târgu-Jiu, bază de date care trebuie refăcută, este vorba de un nou format, o bază de date electronică, care va sta permanent la dispoziţia PSD atunci când este nevoie de mobilizare, când este nevoie de organizare de evenimente şi acţiuni în teritoriu. (…) 2.408 de membri şi-au refăcut fişa de înscriere, organizaţia are obligaţia ca în continuare să procedeze la verificarea şi completarea fişelor de înscriere, pentru ca toţi membrii organizaţiei PSD Târgu-Jiu să apară în această bază de date electronică”, a afirmat, ieri, Aurel Popescu.
El a mai spus că PSD Târgu-Jiu rămâne cea mai puternică organizaţie din municipiu, acest lucru datorându-se implicării membrilor social democraţi în problemele cetăţenilor. „Acţiunea de reactualizare a tuturor membrilor va continua, pentru că vrem să avem o situaţie certă a membrilor din organizaţie. Noi credem că din circa 8.000 – câţi erau în baza veche de date – să avem un număr până la sfârşitul anului de peste 4.000 de membri cu fişa de date reactualizată şi introdusă în baza electronică. Până atunci, PSD Târgu-Jiu este şi va rămâne cea mai mare organizaţie politică din municipiu, acţiunile noastre au fost permanent adresate cetăţenilor municipiului Târgu-Jiu şi de fiecare dată ne-a interesat ce se întâmplă în jurul nostru”, a mai spus preşedintele PSD Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here