Arestați în lipsă

406

Cei doi agresori, din scandalul produs în noaptea de luni spre marți pe strada Pandurașul din municipiu, au primit mandate de arestare preventivă în lipsă. Procurorii au cerut Tribunalului Gorj emiterea unor mandate pe numele celor doi, după ce aceștia s-au sustras cercetărilor, fugind imediat după ce au înjunghiat doi bărbați.
“Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Marin Marius, şi Marin Daniel, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, suma de 130 lei reprezentând onorariu avocat oficiu pentru fiecare dintre cei doi avocaţi din oficiu, urmând a fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Gorj. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă”, a decis instanța de judecată.
Marius Marin și Daniel Marin, au vrut, noaptea, să oblige un prieten de pahar de-al lor să le cumpere un cal, lucru pe care acesta l-a refuzat. De aici a izbucnit o ceartă în urma căreia cei doi frați i-au înjunghiat pe Constantin Mărgel și Nichifor Ioncilă. Amândoi au fost transportați de către rude la spital, starea lor fiind gravă. Viața unuia dintre ei este în pericol, astfel că a fost transferat la Târgu Mureș, în speranța că medicii de acolo îl vor salva.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here