Apropiat al lui Condescu, propunerea USMO pentru CA-ul Pandurii

950

Pompiliu Popete, fostul director al Olservmin, apropiat al lui Marin Condescu, a fost stabilit luni de către Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia(USMO) ca reprezentant al structurii sindicale în Consiliul de Administraţie(CA) al CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Numirea lui Popete trebuie însă aprobată de AGA clubului, deoarece toţi membrii CA-ului au beneficiat de acelaşi tratament. Existenţa propunerii la club a fost confirmată de preşedintele CA-ului Pandurii, Mihai Prunariu. USMO nu mai are un reprezentant în CA după ce structura şi-a luat mâna de pe Eugen Pîrvulescu, susţinut acum de CEO pentru funcţia de preşedinte executiv la Pandurii. În spatele propunerii USMO se află, cu siguranţă, Marin Condescu, cel care l-a şi susţinut ani buni pe Popete la SRL-ul său sindical, Olservmin. Popete este preşedintele Cartel Alfa Gorj, fiind prezent la mitingurile recente ale FNME, şi angajat la o subunitate a CEO.

Marin Condescu încearcă, în continuare, să tragă sforile la CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Dacă nu i-a ieşit jocul cu Pîrvulescu, AGA şi CA-ul Pandurii întrunindu-se de urgenţă vineri pentru a-l pune în fruntea clubului pe Mihai Prunariu, Condescu a găsit să-şi impună un nou apropiat în Consiliul de Administraţie. L-a propus astfel CA-ului, printr-un fax transmis acestui organism, pe Pompiliu Popete, “consilierul” lui Condescu, cel care a condus de altfel SRL-ul liderului sindical, Olservmin. Chiar dacă la Olservmin Popete nu s-a remarcat printr-o activitate imaculată, după destituirea sa din funcţie apărând în presă mai multe documente care arătau o activitate managerială oneroasă a acestuia, acum şeful Cartel Alfa Gorj va trebui să fie acceptat în funcţie de către Prunariu şi de restul membrilor din CA. Până atunci însă, AGA Pandurii va avea un cuvânt de spus. Următoarea şedinţă a AGA în care să fie supusă votului propunerea USMO nu se ştie însă când va avea loc, asta deoarece ultima a avut loc chiar vineri.

Organizator de evenimente, plătit de Condescu
Este demn de remarcat însă că în fosta organigramă a CS Pandurii Lignitul, Pompiliu Popete figura ca organizator de evenimente sportive, el fiind remunerat pentru aceste activităţi de fostul preşedinte Marin Condescu. Nu se cunoaşte dacă Popete va figura cu acceaşi îndeletnicire şi în noua organigramă aflată în lucru la CA-ul Pandurii. Asta mai ales dacă din componenţa acestui organism va face parte şi el.

După Golea, Popete îşi readuce fiul la club
Şi creându-se deja un precedent cu fiul lui Marin Golea, membru AGA Pandurii, odrasla acestuia urmând să figureze cu o funcţie în noua organigramă a clubului, nu ar fi de mirare ca şi fiul lui Popete să revină angajat la CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Fiul lui Popete a fost, de altfel, până la finalul lui 2013 antrenor secund la Pandurii II. Florin Popete a fost schimbat însă din funcţie, la scurt timp după ce Marin Condescu a pierdut frâiele clubului.
Se vehiculează însă acum că Florin Popete face diligenţe, de care tatăl său nu este străin, pe la conducerea judeţului, ca să revină la club. Unii spun că visează chiar să fie promovat la echipa condusă de Cristi Pustai. Dacă s-ar întâmpla asta, deşi e greu de crezut, se ştie că Pustai nu ar accepta o astfel de posibilitate.

AGA îi dă verde lui Popete
Până atunci însă, Popete Senior trebuie să treacă de AGA Pandurii, la acest moment el fiind doar o propunere a USMO. “Am primit pe fax la club o astfel de propunere a USMO. Ea va trebui însă să fie aprobată de AGA, aşa cum s-a întâmplat cu fiecare membru al CA”, a explicat preşedintele CA-ului Pandurii, Mihai Prunariu, refuzând să comenteze însă propunerea în cauză.
Anamaria Stoica

8 COMENTARII

  1. atata timp cat popete a fost director la olservmin oamenii angajati am fost f multumiti de d director eram cu salariile la zi iar declinul firmei olsermin a inceput odata cu mazilirea dansului de la conducerea firmei.asa ca sa fie bine informati cei de sus care comenteaza aiurea (civa unu…si …gore) iar despre delapidat si luare de bani ar trebui sa vi cu probe nu sa mai arunci vorbe asa in vant. felicitari d popete pentru ca nu v am vazut bagat in niciun scandal,,,bv dumneavoastra pt corectitudinea de care ati dat dovada

  2. toata stima si tot respectul pentru fotbalistul florin popete un om si un caracter cum putini exista in orasul asta su pt tot ce a facut pentru acest club si ny in ultimul rand pentru d director pentru care am o stima deisebita

  3. si eu zic la fel avand in vedere ca de cativa ani buni dansul sa ocupat de licentiere si mai ales de organizarea meciurilor si primirea oficialilor si nu au fost probleme sub nicio forma si cred ca are o imagine de om corect mai ales pe la FRF SI LPF pe cand oamenii care conduc acum cand merg la FRF SI LPF nici nu sunt cunoscuti … Merita sustinut in continuare

  4. PAI CE SA MAI CAUTE OAMENII LUI CONDESCU ACOLO??? NU LE A AJUNS CAT AU LUAT??? NU MAI PUTEM SCAPA DE ASTIA NICIODATA????? LA PUSCARIE CU EI!!!!

  5. daaaa.popey e bagacios!!!! cand era conducator la echipa de fete baga…la greu!!! si licenta a luat-o cu banii lui conde! altfel,e muma,..de prost!!!si e bun organizator ,ca le-a organizat de….n-a scapat niciuna!!!

    • Vezi daca nu sti despre ce vorbesti, gorenje! Ca sa ia licenta, clubul trebuie sa faca dovada indeplinirii a o multiume de criterii, nu sa care la bucuresti un „bagacios” sau „descurcaret” in nu stiu ale cui ite! Ce sa valideze AGA? Un fost director al unui SRL fondat tot pe banii companiei miniere , caruia i-a delapidat oarece sume de bani, despre care singur spunea intr-un cotidian local, ca stie M. Condescu de acei bani? Intra pe siteul FRF ca sa vezi ce inseamna licentierea! Abia apoi spune-ti parerea!

  6. eu am fost multumit de serviciile prestate de popete, mi-a organizat nunta si botezul copilului in anul 2010. am castigat bani multi, muzica buna, fete multe. Concluzia este ca e un bun organizator de evenimente: nunti, boteze, cumetrii. pomeni, inmormantari. tine-o tot asa POMPI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here