Apa de la Peştişani se bea din canal

535

Apa_potabila_Pestisani[12-40-15]Imagini incredibile au fost postate pe internet, în care se poate vedea ce apă consumă locuitorii comunei Peştişani. Un Dorel de Peştişani s-a lăsat chiar filmat, în timp ce încerca să „remedieze” o problemă apărută la furnizarea apei potabile.

Omul a secţionat conducta şi pentru că se inundase canalul, s-a gândit să nu facă risipă, adăugând cu găleata toată apa din canal pe reţeaua de distribuţie. Cum imaginile stau mărturie, poate se mişcă din birou şi inspectorii de sănătate publică până la Peştişani pentru a constata pericolul.

De câteva zile, locuitorii din Peştişani, care consumă apă de la robinete, s-au plâns că prezintă Apa_potabila_Pestisani[12-40-18]dureri de burtă, fără să realizeze de unde vine pericolul. Apa_potabila_Pestisani[12-40-22]În 4 martie, un localnic a reuşit să prindă, chiar în acţiune, un angajat al firmei care distribuie apa în comună. Încântat de ce făcea, „Dorel” de Peştişani a explicat ceea ce face. În filmuleţul postat chiar în aceea zi pe youtube, şi pe care l-am descărcat şi noi şi se află pe site-ul Apa_potabila_Pestisani[12-40-29]ziarului, un angajat al firmei SC „UTIL BONUS” SRL, firma de gospodărire comunală având ca Apa_potabila_Pestisani[12-40-38]acţionar unic primăria Peştişani, pune în conducta de Apa_potabila_Pestisani[12-41-13]alimentare a comunei, cu o găleată, apa din canal. Omul chiar explică ceea ce face. Întrebat unde ajunge acea apă, acesta răspunde nonşalant că “în conducta care alimentează colonia”. Altfel spus, la robinetele celor care sunt racordaţi la sistemul de alimentare cu apă al comunei.

Dorel alias Valeriu Dănescu

Salariatul de la Util Bonus este Valeriu Dănescu, localnic din Peştişani. Directorul societăţii, Ilie Fuiorea este însă nepotul primarului în exerciţiu, Florin Pavel. În momentul incidentului, edilul se afla cu şeful său de partid şi alţi reprezentanţi de la judeţ ai USL, la inaugurarea sediului comun al Uniunii, realizat la Peştişani. Incidentul cu apa a avut loc sâmbăta trecută la ora 12.00, oamenii stând fără apă până luni dimineaţa. Cel care a realizat filmarea postată pe youtoube a fost Nicu Nicolcioiu, fostul viceprimar, viitor candidat PDL pentru primăria comunei.

Gabriela Mladin

Pentru a vedea filmul daţi clic pe Secţiunea Gorjeanul TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here