Anunț important făcut de Jandarmerie

608

Pentru ca demonstrațiile de luptă, organizate, astăzi, la ora 10.45, în Piața Prefecturii Gorj, de Ziua Jandarmeriei, să se desfășoare fără incidente, reprezentanții instituției au făcut un anunț important. ”Rugăm pe toți cei prezenți sau care tangențial se vor afla în zonă să nu intre în spațiul delimitat destinat exercițiilor demonstrative, pentru a elimina orice posibilitate de producere a accidentelor, întrucât va fi utilizată muniție de marcare a focului, vor fi utilizate grenade fumigene și petarde pirotehnice manevrate de personal specializat din cadrul instituției”, avertizează Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean «Tudor Vladimirescu» Gorj.
În cadrul manifestărilor va fi prezentată, printre multe altele, și o expoziție de pictură cu lucrări realizate de un jandarm. ”Am pregătit numeroase surprize: exerciții demonstrative de kata, procedee de autoapărare și luptă corp la corp ale luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean «Tudor Vladimirescu» Gorj și Gruparea de Jandarmi Mobilă «Frații Buzești» Craiova; exerciții de dresaj cu câinii de serviciu; expoziție de pictură cu lucrări realizate de pictorul jandarm; ateliere interactive și standuri de prezentare a tehnicii utilizate în misiuni; expoziție cu tehnica auto din dotare”, a mai declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.
Activitățile vor fi continuate pe 31 martie, de la ora 10.45, la un restaurant de pe Insulița Jiului, unde va avea loc un spectacol susținut de formația Ceterașii de Câmpie și artista Doina Ghițescu din cadrul Ansamblului Artistic ,,Ciocârlia” al Ministerului Afacerilor Interne. Pe 3 aprilie se împlinesc 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
”În ziua de 03 aprilie, la sediul unității vor fi prezentate mesajele transmise cu prilejul Zilei Armei, acordarea recompenselor pentru personalul unităţii şi festivitatea de premiere a câştigătorilor competiţiilor sportive desfășurate la nivelul unității”, se precizează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here