Alegeri în PNL pe postul lăsat liber de Vîlceanu

3980

Liberalii au convocat, la finalul lunii, Consiliul Național și Liga Aleșilor Locali. În cadrul acestor întruniri va fi ales noul secretar general al PNL, omul doi ca importanță în partid, după liderul Nicolae Ciucă.
Principalul favorit pentru funcția de secretar general, rămasă vacantă după demisia deputatului PNL Gorj Dan Vîlceanu, este actualul ocupant interimar al postului, Lucian Bode.
„Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis convocarea Ligii Aleșilor Locali pentru data de 26 mai, care va avea loc în Poiana Brașov, cu participarea celor 1.200 de primari liberali. De asemenea, Consiliul Național al PNL a fost convocat pentru data de 27 mai, la Poiana Brașov, cu participarea a 1.000 de delegați”, a anunțat PNL.
Cu ocazia Consiliului Național al PNL vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale. Candidaturile pentru aceste funcții se pot depune până pe data de 20 mai.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here