Alba-neagra, cu ordinul de numire al lui Vâlceanu

308

Zvonurile privind numirea medicului Dan Vâlceanu în fruntea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj au făcut vâlvă miercuri. A doua zi, managerul interimar al SJA, Marinică Niculescu, susţinea că nu are nimic scris în privinţa încetării interimatului său. Şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Marius Boeriu, a spus că sunt doar zvonuri, însă surse din cadrul DSP Gorj îl contrazic, precizând că el ar fi semnat ordinul de numire al lui Vâlceanu încă de miercuri.

“Nu iese fum fără să fi existat foc”, aşa susţinea managerul interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, după ce a aflat din presă că îl locul său ar fi fost numit medicul Dan Vâlceanu. “Eu nu am primit nimic scris, nimic oficial, cu privire la schimbarea mea. Am auzit doar zvonuri, dar nu iese fum fără să fi existat foc; cred că ceva-ceva este adevărat. Dacă voi fi schimbat din funcţie nu este nicio problemă, nu este un capăt de ţară”, a mărturisit Marinică Niculescu, managerul interimar al SJA Gorj.

Boeriu: ”Un interimat poate fi desfăcut oricând”
Întrebat dacă este adevărat zvonul legat de numirea medicului Dan Vâlceanu în fruntea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică a negat, amintind, în schimb, că Niculescu este interimar şi că poate oricând să fie schimbat. “Un interimat poate fi desfăcut oricând. Când va veni ordinul de la Ministerul Sănătăţii pentru numirea domnului Vâlceanu îl vom semna şi vom şi anunţa acest lucru. Deocamdată sunt doar zvonuri, cum au fost şi cele legate de schimbarea mea”, a precizat Boeriu.

Surse: ordinul de numire e deja semnat
Deşi Marius Boeriu susţine că nu a venit ordinul de numire a lui Dan Vâlceanu în funcţia de manager al SJA Târgu-Jiu, surse de încredere din interiorul DSP spun contrariul.
Acestea dau ca adevărate zvonurile, menţionând că ordinul de numire ar fi încă de miercuri pe masa lui Boeriu, fiind şi semnat de acesta. Astfel, dacă informaţiile pe surse sunt reale, atunci Niculescu are dreptate: “Nu iese fum fără să fi existat foc”.
Marius Boeriu a promis că va face publică numirea lui Dan Vâlceanu, atunci când va semna ordinul.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here