Acoperişul SJU Târgu-Jiu, ignifugat de CEZ

510

La sfârşitul anului 2014, CEZ Vânzare a sprijinit Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru derularea, în bune condiţii, a unor lucrări de ignifugare. Aceste lucrări au fost efectuate la acoperişul clădirii spitalului nr. 3 din str. Progresului nr.18 care cuprinde secţiile: obstretică-ginecologie, pediatrie, medicală, neurologie, etc. cărora anual le trec pragul aproximativ 40 mii de pacienţi. Lucrările au fost necesare pentru a garanta siguranţa pacienţilor şi a bunurilor materiale ale acestora, precum şi ale spitalului.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu oferă anual servicii medicale pentru aproximativ 40 de mii de pacienţi. Aceştia au la dispoziţie 24 secţii care asigură tratament de calitate persoanelor care le trec pragul. Începând cu anul 2014, spitalul se află într-un continuu proces de modernizare şi îmbunătăţire a serviciilor pe care le oferă. CEZ Vânzare s-a alăturat acestui demers susţinând unitatea medicală să îşi atingă obiectivul de a fi o locaţie modernă şi sigură pentru pacienţii săi. Referindu-se la derularea acestui parteneriat, Tiberiu Tătaru, Managerul Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu a precizat că “este onorat de un astfel de parteneriat, prin care se urmăreşte asigurarea derulării în condiţii optime şi sigure a serviciilor de sănătate la nivelul celei mai importante instituţii medicale din judeţ, de interes major atât pentru pacienţii noştri, aparţinătorii acestora, cât şi pentru salariaţii instituţiei”.
De asemenea, Mirela Dima, Director Executiv CEZ Vânzare a descris acest parteneriat ca fiind unul dedicat comunităţii locale: “Sprijinul acordat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu este o investiţie pentru întreaga comunitate locală, pacienţi şi medici deopotrivă. Am identificat în această unitate medicală oameni care ne împărtăşesc viziunea orientată spre performanţă şi grija pentru o viaţă mai bună, iar încheierea parteneriatului a fost o consecinţă firească. Considerăm investiţiile în sănătate ca fiind investiţii în viitor şi ne dorim să fim în continuare un partener de încredere al comunităţilor.”
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here