A corupt sexual minorele din vecini

387

Caz incredibil la Leleşti, în satul Frăteşti, unde părinţii a patru fete cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani au aflat cu toţii, miercuri seara, că fetiţele lor au fost abuzate de către un vecin pentru care ar fi fost în stare să bage mâna în foc şi să îl declare ca fiind un om de încredere.

Vecinul cu pricina, Ion Timişeanu, în vârstă de 59 de ani, are, la rândul său, nepoţi şi nepoţele şi profita de ocazie că cei mici se jucau pe uliţa satului cu fetele din vecini. Bărbatul are în zonă o casă mai veche, nelocuită, dar în care le convingea pe cele mici să vină, sub diferite pretexte, pentru ca el să le poată abuza. Deocamdată anchetatorii nu au dovezi că s-ar fi consumat şi acte sexuale, dar contactele în zonele genitale sunt confirmate mai ales de către victime, una dintre fete fiind observată miercuri după-amiază că plângea după ce a ieşit din casa în care vecinul o ademenise.
Micuţa de 7 ani i-a povestit bunicii sale cum a fost pipăită de către vecinul devenit suspect, femeii nevenindu-i să creadă. Ea l-a sunat de îndată pe tatăl fetei şi i-a cerut să vină repede acasă pentru că a apărut o problemă gravă, după care, între timp, cea mică a povestit că şi alte fetiţe din vecini erau abuzate de bărbatul respectiv. Vorbele celor mici au fost puse la început la îndoială, dar poveştile lor prea se legau, iar atunci părinţii au sunat la 112 şi au anunţat Poliţia. La scurt timp suspectul a fost încătuşat, fiind dus în arestul IPJ Gorj. El a fost ieri audiat de un procuror şi prezentat unei instanţe de judecată pentru a se emite pe numele său mandat de arestare preventivă sub acuzaţia de corupţie sexuală. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să fie condamnat până la 7 ani de închisoare.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here