Andreea Munteanu, cetăţean de onoare al municipiului Târgu-Jiu

511

După ce în iulie anul trecut, gimnasta Andreea Munteanu a fost numită cetăţean de onoare al comunei natale, Bustuchin, medalia de aur obţinută la Campionatele Europene de Gimnastică din această lună îi va mai aduce o recunoaştere la nivelul judeţului său. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu-Jiu, campioana gorjeancă va fi numită în mai şi cetăţean de onoare al municipiului. “Ca urmare a performanţei excepționale a gimnastei Andreea Munteanu, domnul primar, Florin Cârciumaru, a luat inițiativa de a-i conferi titlul de cetățean de onoare al municipiului Târgu-Jiu în cadrul manifestărilor prilejuite cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu-Jiu, care vor avea loc luna viitoare. Dumnealui a considerat că un astfel de premiu nu trebuie trecut cu vederea și, ca atare, propunerea va fi analizată de către toată lumea pentru a deveni una concretă. Pe lângă diploma onorifică, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu îi vor oferi şi un premiu în bani, suma urmând să fie cunoscută după ce proiectul se va concretiza şi toate detaliile vor fi stabilite”, a declarat Lavinia Truşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.
Andreea Munteanu a obţinut week-end-ul trecut medalia de aur la bârnă la Campionatele Europene individuale de la Montpellier. Gimnasta va împlini la finele lunii mai vârsta de 17 ani, iar sala de sport din comuna Bustuchin deja îi poartă numele încă de un an de zile. Pentru recenta performanţă obţinută la competiţia din Franţa, Andreea Munteanu a primit şi recunoştinţa preşedintelui ţării, Klaus Iohannis. Acesta din urmă i-a trimis campioanei o scrisoare de felicitare arătând că victoria sa confirmă faptul că munca, ambiția și determinarea reprezintă secretele reuşitei.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. toate aprecierile pentru cea mai importantă personalitate a comunei bustuchin:SINCERE FELICITĂRI! Cu nedisimulată consideraţie.Sorin Pătrulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here