Ginecologul Stănculete, noul medic coordonator al Policlinicii

1572

Vasile Stănculete este noul medic coordonator al Policlinicii din Târgu-Jiu. Ginecologul nu este deloc străin de activitatea Ambulatoriului, el mai ocupând postul de medic coordonator şi în trecut, acesta fiind şi motivul pentru care managerul Tiberiu Tătaru l-a nominalizat pe Stănculete pentru funcţia menţionată.

Pentru Vasile Stănculete activitatea de medic coordonator al Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este o normalitate, el ştiind foarte bine ce presupune această funcţie. Deşi nu este remunerat, Stănculete spune că se va implica trup şi suflet în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. “De la 1 septembrie sunt medic coordonator al Policlinicii. Eu am mai ocupat această funcţie pentru o perioadă destul de mare, vreo patru ani, deci nu sunt străin de activitatea de aici”, a menţionat Stănculete.
Tocmai experienţa sa a fost cea care l-a determinat pe managerul Tătaru să îl numească pe Stănculete medic coordonator al Ambulatoriului. “Postul de medic coordonator al Policlinicii era vacant. L-am numit pe doctorul Vasile Stănculete pentru că are experienţă. Este un post neremunerat”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

policlinica fain (1)Stănculete: “Lucrez doar în Policlinică”
Ginecolog de meserie, Vasile Stănculete spune că şi activitatea sa medicală se desfăşoară doar în Policlinică, astfel că şi partea administrativă o va efectua cu uşurinţă. “Eu lucrez doar în Policlinică, la cabinet. Din poziţia de medic coordonator, voi supraveghea bunul mers al activităţii, voi coordona tot ce înseamnă activitate în Ambulatoriu. Trebuie să fie un program care să se respecte, să meargă lucrurile aşa cum trebuie, cum e normal”, a menţionat Stănculete.
Medicul coordonator al Policlinicii a mai declarat că a făcut demersuri pentru continuarea lucrărilor nefinalizate de la nivelul Ambulatoriului integrat al SJU, urmând ca licitaţia să fie reluată.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here