Doar înfrângeri în Liga a 3-a

569

În vreme ce Știința Turceni a stat în etapa din weekendul trecut, atât Pandurii II, cât și Jiul Rovinari, au pierdut partidele disputate. Într-un meci disputat pe „Municipal”, în fața a circa 2-300 de spectatori, printre care și jucătorii și antrenorii echipei mari, Pandurii II a început foarte prost meciul cu FC Hunedoara.

Dârvaru a deschis scorul cu un șut de la distanță beneficiind și de un important aport din partea portarului Novabilschi. La Pandurii II au fost trimiși să joace și Călin Cristea, Paulinho și Bud, dar au făcut-o slab, fără a trăda faptul că vin din Liga 1. După ce Paulinho și Bud au fost schimbați, oaspeții au ieșit greu din propria jumătate, Pandurii II a forțat, dar hunedorenii și-au valorificat experiența și au păstrat rezultatul cu care au luat avantaj pe tabelă în minutul 5.
La Lugoj, Jiul Rovinari a pierdut cu 2-1 în primul meci după ce depunctarea echipei gorjene a devenit oficială. Rovinărenii au fost depunctați de federație pentru litigiile pe care Jiul le-a pierdut la comisii după ce mai mulți jucători și-au cerut drepturile salariale neacordate. Cu un minus de 18 puncte, dar cu perspectiva de a mai pierde și alte puncte din zestrea celor 9 cu care a rămas, Jiul Rovinari ar putea ajunge să retrogradeze, asta deși pe teren trupa lui Cătălin Trofin și-a făcut destul de bine datoria. La Lugoj, Ardelean a deschis scorul pentru gazde în minutul 21, iar Mainerici a stabilit rezultatul primei reprize marcând în minutul 40. În minutul 57, Stoica a marcat pentru gazde, iar meciul s-a încheiat cu succesul lugojenilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here