Morega, de partea lui Tăriceanu în disputa cu Antonescu

428

Fostul lider al liberalilor din județ nu uită că a părăsit partidul în care a activat ca parlamentar de Gorj din cauza „dictaturii” lui Crin Antonescu, motiv pentru care se repoziționează în scandalul iscat de anunțul demisiei lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL și a deciziei acestuia de a înființa o nouă formațiune politică.

Dan Morega crede că din rândurile PNL vor mai fi și alte plecări, el spunând că este gata să îl ajute pe fostul premier în a-și înființa partidul cu care vrea să refacă USL. Ieri dimineață, acesta i-a transmis lui Tăriceanu un mesaj în care i-a urat succes în demersul său, Morega declarând apoi că ia în calcul să-l susțină, mai ales că îl consideră cel mai bun premier pe care l-a avut România după 1990.
„Să nu uităm că România avea o creștere economică de 8% în perioada în care a condus Tăriceanu Guvernul. Au crescut salariile și pensiile atunci, iar asta îi asigură și o poziție bună în sondajele de opinie. Eu nu exclud posibilitatea de a-l sprijini pe Călin Popescu Tăriceanu în demersurile pe care le face acum pentru a înființa un nou partid liberal întrucât în PNL dictatura lui Crin Antonescu este la cote maxime. S-a văzut și la Delegația Permanentă, unde el și ai lui au votat ruperea USL, iar pe oamenii din teritoriu nu i-a mai consultat nimeni, contrar prevederilor din statutul partidului. Eu sunt în continuare prezent în viața publică, deși nu mai sunt parlamentar, dar îmi desfășor activitatea atât la Universitatea din Chișinău, unde ocup o importantă funcție de conducere, cât și la Institutul de Analiză și Politici Publice, prin intermediul căruia le transmit gorjenilor atât lucrurile bune, dar și pe cele rele ale guvernării. În plus, în sondajele PSD mă bucur de o încredere de 24,7%, procent care mă situează pe locul trei la nivel de județ, pentru că oamenii nu uită ce am făcut pentru ei”, afirmă Morega.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here