Școala Mamei, la Târgu Jiu. Informații utile oferite mămicilor

178

Aproximativ 40 de mămici și viitoare mămici au participat, joi după amiază, la prima ediție a evenimentului „Școala Mamei”, organizat la Târgu Jiu de către secțiile Neonatologie și Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în parteneriat cu Töpfer România.

„Școala Mamei” a fost gândită pentru a oferi sprijin și resurse utile participantelor la acest eveniment și a avut succes, susțin reprezentanții spitalului.

Dr. Luminița Olănescu, medic șef al Secției Neonatologie și dr. Maria Șorop-Floarea, medic primar de la Secția Obstetrică-Ginecologie, au prezentat informații foarte utile mamelor și viitoarelor mămici prezente la eveniment. Acestea au putut adresa întrebări medicilor și au împărtășit experiențele personale legate de aducerea pe lume a unui copil și de creșterea lui.

„Una dintre mămicile prezente la eveniment a împărtășit experiența sa pozitivă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceasta a spus că totul a decurs foarte bine, a născut natural și are un copil sănătos, adresându-le mulțumiri cadrelor medicale.

De asemenea, o altă gorjeancă a relatat că a venit din Anglia ca să nască la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru că are încredere în medicii de aici”, potrivit SJU Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here