A doua etapă de recalculare a pensiilor

285

A doua etapă de recalculare a pensiilor începe de la 1 septembrie și îi vizează pe pensionarii care au obținut venituri nepermanente când au fost în activitate, cum ar fi sporurile de noapte, primele, al 13-lea salariu, pentru care au plătit contribuții la stat.

Dacă aceste sporuri au fost obținute înainte de aprilie 2001, pensionarii trebuie să aducă la casa de pensii documente doveditoare. Probleme sunt însă în cazul în care angajatorii nu mai există, pentru că în această situaţie ei trebuie să meargă la firmele de arhivare, care au tarife foarte mari.

 

1 COMENTARIU

  1. Gata, ați terminat cu recalcularea , prima etapă, care este o minciună ordinară și, ca să acoperiți nemulțumirea oamenilor , deja ați început minciuna pentru a doua recalculare. Spunea un pensionar că el a pus odată cu depunerea dosarului, acum trei ani, adeverință pentru sporul de noapte pe care la primit, dar cu procentul primit din salariul avut, acum, a ieșit conu’ baciu ,șeful casei de pensii și a spus că pensionari trebuie să depună adeverință cu suma primită și nu procentul. Omul zicea că arhiva a fost predată la o altă firmă de arhivare și pe care nu o mai găsește. Bătaie de joc la adresa bieților pensionari. Ce a făcut băsescu cu tăierea salariilor, când au murit oameni din cauza stresului , face acum ciolacu cu pensiile românilor. Acești noi ciocoi ai secolului XXI , au mituit presa care le propagă minciunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here