Ca la noi, la nimeni – Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, cere o lege fermă și modificată pentru pedepsirea prădătorilor sexuali!

149
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Cei mai buni profesori sunt cei care te învață încotro să te uiți, dar nu îți spun și ce să vezi.”Alexandra K. Tranfor

De vreo patru-cinci zile, televiziunile ne prezintă un caz de-a dreptul scabros, în care studente și foste studente ale SNSPA îl acuză pe profesorul și sociologul Alfred Bulai că le-ar fi cerut favoruri sexuale, le-a ademenit la întâlniri programate față-n față, la ore târzii, urmate de cele mai multe ori de violuri.
PRĂDĂTOR SEXUAL CU VECHIME! Sigur că, la început, au apărut cazuri petrecute și cu zece sau șaisprezece ani în urmă, dar cazurile de abuzuri sexuale ale prădătorului sexual nerușinat sunt cunoscute de vreo 30 de ani, cam de pe când Alfred Bulai – acum buhăit și nebărbierit – era mai tinerel și preda sociologie la Universitatea București. Dacă despre Alfred Bulai se zicea că ar fi un sociolog celebru, ei bine nu-i chiar deloc celebru! Era atât de perfid acest dizgrațios și mătăhălos de Alfred Bulai, poreclit și „celebru sociolog”, încât își manipula viitoarele victime și prin chestionarele la care erau obligate să răspundă.
ALFRED BULAI – O RUȘINE A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR ROMÂNESC, DE PESTE 30 DE ANI! Poate prin dezvăluirile recente despre avansurile și abuzurile lui sexuale a ajuns „celebru”. Desigur, în sens negativ! Studentelor sale tinerele le-a fost frică de impozantul așa-zis profesor de sociologie. Ba să nu le facă vreun pocinog și să le lase repetente, trântindu-le la examenele de an, de licență ori, unele, chiar la obținerea masteratului. Unele au fost obligate să-și piardă șansa unui doctorat pentru că-i refuzau avansurile. Ca șef de catedră și uneori decan sau prodecan al Facultății de Sociologie, Alfred Bulai folosea dosarele studentelor sale și își alegea victimele dintre cele ce proveneau din medii defavorizate ori chiar cu familii sărace. Familii care-și rupeau de la gură ca să-și vadă odrasla licențiată.
NUMĂRUL VICTIMELOR LUI ALFRED BULAI, ÎN CREȘTERE! Multora dintre fostele victime le era rușine și se fereau să le povestească până și colegelor prin ce calvar trec! Totuși, procurorii au avut o idee foarte bună. Le-au anunțat că sunt așteptate la Parchet să dea câte o declarație, asigurându-le protecția și, deci confidențialitatea. Așa se face că miercuri au mai apărut 10 foste studente cu plângeri penale, iar joi alte zece actuale studente!
LIBIDINOSUL ALFRED BULAI ȘI-A DAT DEMISIA, CERÂNDU-ȘI PENSIONAREA. Pretinsul rector al SNSPA, care se preface că nu știa nimic, l-a suspendat din funcția de director al Departamentului Sociologie din SNSPA și i-a retras dreptul de a profesa. Totuși, cu duhul blândeții, rectorul Remus Pricopie îi va întrerupe contractul de muncă lui Alfred Bulai, libidinosul de 61 de ani, abia la 1 octombrie 2024! Este limpede că toată lumea din SNSPA cunoștea mizeriile (i)morale ale „celebrului” sociolog Alfred Bulai dar a tăcut mâlc. De altfel, la SNSPA mai predă și generăleasa SRI, Madam Coldea, dar și conferențiarul universitar Marius Pieleanu, alt prădător sexual. Unul ce apare frecvent pe la televiziunile România TV și Antena 3 CNN, ca mare specialist în sociologie și director (patron) al agenției de sondare a opiniei publice AVANGARDE. Despre prădătorul sexual Marius Pieleanu, Mirel Curea, prim-adjunct al Evenimentului Zilei afirma: „S-a dat și la Ana Birchall, care a fost ministrul Justiției și vicepremier, care-a povestit că a fost hărțuită cu mesaje în care pretinsul sociolog Marius Pieleanu zicea: „Vreau să te cunosc epidermic!”
SCANDALUL ALFRED BULAI SCHIMBĂ LEGISLAȚIA! Aflând despre ce scandaluri sexuale se petrec fie la Universitatea București, fie la SNSPA, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, i-a cerut ministrului Educației, Ligia Deca, să prezinte urgent un proiect de lege prin care asemenea abuzuri sexuale să fie pedepsite aspru”. Imediat, ministrul Educației, Ligia Deca, a și declarat: „Voi lua legătura cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și împreună vom propune o legislație dură, care să curețe învățământul superior și gimnazial de asemenea fapte imorale”.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here