Stafie a dat-o în bară cu declaraţia privind managementul privat

266

stafieÎntrebat în cadrul simpozionului organizat la Târgu-Jiu, în vederea înfiinţării Complexului Energetic Oltenia(CEO), cum comentează situaţia Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia(SNLO) care va avea management privat în interiorul CEO, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Claudiu Stafie, a dat un răspuns în faţa presei, ca apoi să îl rectifice în faţa factorilor de decizie prezenţi la eveniment.

Astfel, Stafie a explicat, iniţial, că “decizia managementului privat la SNLO a fost luată anterior acestei decizii de înfiinţare a Complexului Energetic Oltenia. Probabil, se va translata la nivelul managementului CEO.(..) Decizia privind management privat la SNLO se va muta pe management privat pe întreaga companie, pe Complexul Energetic Oltenia”.

Întrebat apoi dacă Complexul Energetic Oltenia va avea management privat? Stafie a declarat: “în cea mai mare parte, da”.

Această declaraţie s-a întors împotriva lui Claudiu Stafie, în partea a doua a simpozionului, unde presei i s-a interzis accesul. De data aceasta Stafie a menţionat că declaraţia privind managementul privat la CEO nu ar fi, de fapt, opinia Ministerului Economiei ci este doar o opinie a sa, personală. Astfel Stafie a dat-o în bară cu declaraţia privind managementul privat la CEO, fapt care nu convine nimănui. De altfel, oficial, o astfel de decizie la nivel de minister încă nu s-a luat.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here