Soţia deputatului Ponta, înconjurată de copii români la Bruxelles

352
daciana copii bruxellesEurodeputata PSD Daciana Sârbu-Ponta, soţia deputatului PSD de Gorj, Victor Ponta, a invitat, la sediul Parlamentului European din Bruxelles, un grup de vizitatori din judeţele Hunedoara şi Timiş.

Oaspeţii deputatei europene au fost elevi, însoţiţi de cadre didactice, de la Şcoala Generală nr. 11 din Hunedoara, respectiv de la liceele “Jean Louis Calderon” şi “Colegiul Bănăţean” din Timişoara, aceştia din urmă fiind şi membri ai trupei Teatrului Francofon “Cercle Magique” (Timişoara). ”Pentru mine este important că aceşti copii şi profesorii lor au vizitat Parlamentul European, pentru că au văzut de aproape cum arată o instituţie europeană care li se părea, poate, prea distantă. Am încercat să le arăt astfel că aici se iau decizii legate de viitorul lor şi am vrut să înţeleagă inclusiv unele proceduri şi mecanisme. M-a bucurat mult curiozitatea lor, faptul că vor să înveţe, inclusiv despre Europa. Cred că acest interes poate fi o garanţie că generaţiile tinere din România vor fi generaţii europene“, a declarat Daciana Sarbu.

Copiii din Hunedoara invitaţi la Bruxelles au fost câştigătorii concursului de mediu “Şcoala lui Andrei”, din juriul căruia a făcut parte eurodeputata PSD. Daciana Sârbu-Ponta este membră în Comisia de mediu, sănătate publică şi siguranţă alimentară, respectiv în Comisia pentru agricultură a Parlamentului European.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here