Ca la noi, la nimeni – Președintele, la cel mai scăzut nivel de încredere!

677
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Eșecul este doar oportunitatea de a lua totul de la capăt, de data aceasta, într-un mod mai inteligent.” – Henry Ford

Cu vreo câteva zile în urmă, scriam că discuțiile dintre Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și Asociația marilor magazine s-ar fi soldat cu un succes, de care să se bucure toți românii și că prețurile la mai multe produse alimentare de bază vor scădea. S-a dovedit, ulterior, că informația era falsă și mă bazam pe o declarație super-optimistă a premierului Marcel Ciolacu.
PĂCĂLEALA SUPERMARKETURILOR. În realitate, reprezentanții supermarketurilor nu fuseseră deloc de acord cu propunerile ce li se făcuseră. Mai apoi, au venit cu o listă ce conținea unele produse de bază la care-ar fi gata să scadă prețurile. Nu au spus cu cât, nici cu câți lei și nici cu câte procente, așa că, de fapt, dialogul cu Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și cu vreo câțiva dintre miniștrii cabinetului său nu putea consemna nici-un progres.
Din partea Guvernului Ciolacu s-a recunoscut, abia mai apoi, acest fapt și dialogurile vor fi reluate. Dar dacă se dorește, cu adevărat, o rezolvare a acestei spinoase probleme, cea cu reducerea prețurilor la unele produse alimentare de bază, ar fi neapărat nevoie ca la discuții să participe și producătorii, adică fermierii români, procesatorii și reprezentanții întregului lanț de distribuție a produselor alimentare.
RECENT SONDAJ CURS. Ne-a surprins, de asemenea, neplăcut un recent sondaj CURS, conform căruia, dacă duminica viitoare vor avea loc alegeri parlamentare, tot Partidul Social Democrat va fi pe locul întâi, cu 31%, apoi pretinsul Partid Național Liberal cu 20%, Alianța pentru Unirea Românilor(AUR) cu 17%, USR cu 11%, urmate de PMP și UDMR cu câte 5% fiecare, adică ar trece pragul electoral. Mai departe, altă surpriză neașteptată: SOS România(Diana Șoșoacă) cu 4% și Partidul Umanist Social-Liberal(PUSL) cu 4%.
La personalitățile în care cei chestionați de agenția de sondaje CURS au cea mai mare încredere, pe locul întâi este Gabriela Firea, cu peste 30%, cu mult înaintea șefului ei de partid, Marcel Ciolacu, și cu și mai mult înaintea Preș. Klaus Werner Iohannis, aflat la cel mai scăzut nivelde încredere – 12%.
START LA BACALAUREAT. Astăzi începe Bacalaureatul sau examenul de maturitate, cum i se mai spune, cu proba scrisă la limba și literatura română, ori la limba maternă, după cum este cazul. Sunt 130.000 de absolvenți înscriși la examenul de maturitate și le doresc succes elevilor, care-au avu de suferit din pricina celor trei săptămâni de grevă generală a profesorilor din învățământul preuniversitar.
ION PREDOȘANU

P.S. Inventatorul inhalatorului care îți aduce salina acasă este un român. Aparatul este decontat de către CNAS pentru copiii mai mici de 5 ani. Inhalatorul salin uscat SalMed este un aparat care ne scapă de bolile respiratorii și tratamentul este 100% natural. Dr. Cătălin Cîrstoveanu, Șef secție Terapie Intensivă la Spitalul bucureștean Marie Curie a afirmat că aparatul dă rezultate extraordinare. Inventatorul român folosește sarea în tratamentul bolilor respiratorii, inclusiv la răceli și viroze repetate (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here