Investiții importante la un colegiu din Târgu Jiu

930

Investiție importantă la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu. Amfiteatrul unității de învățământ a fost recent reabilitat. Urmează modernizarea sălii de sport, a cantinei și a internatului, pentru care administrația locală a obținut finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

„Așa arată amfiteatrul Colegiului Național „Spiru Haret”, care tocmai a fost restaurat. Este încă o investiție dedicată prestigioasei unități de învățământ, care este beneficiara unor ample intervenții de reabilitare și modernizare.

Am pornit de la clădirea ce adăpostește sălile de curs, reabilitată și modernizată cu 2 milioane euro prin PNDL, iluminatul modern cu senzori de prezență din incinta instituției, dotarea laboratoarelor și sălilor de curs cu aparatură de ultima generație și mobilier modern.

Urmează reabilitarea sălii de sport, a cantinei și internatului, pentru care am obținut finanțare de 1,5 milioane euro, prin PNRR.

Colegiul Național „Spiru Haret” s-a schimbat mult în ultimii ani, sub administrarea lui Flavius Boian, prin implicarea acestuia, dar și prin rezultatele remarcabile numeroase obținute de elevi”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here