Șefii de la Concasare de la Cariera Rosiuța, acuzați de furt de lignit! Cota de cărbune, motiv de ceartă între ,,hoți”

6771

La Cariera Rosiuța, salariații care au cerut cota de cărbune, în natură, depunând cereri până la începutul lunii august, dar și salariații care încarcă mașinile beneficiarilor sunt nemulțumiți de felul în care se împarte lignitul de către doi șefi de la Concasare. Este vorba despre ing. Andrei Constantin, șeful de secție, dar și despre adjunctul acestuia, Cătălin Tutunaru. Nemulțumiții, convinși că șefii carierei ignoră aceste infracțiuni, au sesizat aceste lucruri la Gorjeanul.

,,Vă scriem acest mesaj cu speranța că ne puteti ajuta să oprim furtul de mii de tone de cărbune de la Cariera Roșiuța, făcut de șefii de la Concasare, ing. Andrei Constantin si Tutunaru Cătălin. Ei se ocupă cu cotele de cărbune către angajați și, în paralel, încarcă tiruri cu peste 25 tone necântărite și fără documente. Au ajuns sa se certe între ei că fură unul mai mult decat celălalt”, se arată către sesizarea transmisă publicației. ,,Suntem umiliți de acești hoți care pun pe comenzile de lucru sâmbătă și duminică persoane care nu stiu cum arata sectorul iar noi nu putem face mai mult de trei duble”, se completează mesajul.
Deși am încercat să cerem un punct de vedere câtorva persoane nominalizate de salariați, care pot confirma cele spuse, printre ele fiind și un CFL-ist, salariații respectivi au evitat să dea relații vizavi de șefii lor, motivând că lucrează în ture și nu pot să confirme ori să infirme cele anunțate.
,,Lumea vorbește, dar nu am dovezi. Bârfe sunt, ca peste tot, iar măsuri nu cred că se iau. Din păcate”, a mai spus unul dintre cei nominalizați. Conducerea carierei și cea a companiei ar putea verifica însă aceste sesizări iar poliția se poate autosesiza, mai ales că se vorbește de un furt masiv de cărbune. Cu atât mai mult, cu cât, în cariera minieră, au mai fost astfel de incidente terminate cu dosare penale pentru făptași.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here