Masca de protecție, încă obligatorie la Spitalul Județean

2278
La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt recomandate mai multe măsuri de protecție sanitară pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii, inclusiv cele determinate de noul coronavirus (COVID-19), chiar dacă starea de alertă s-a încheiat .
Aceste recomandări vin din partea medicilor epidemiologi din cadrul Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (PIAAM) și a fost agreat de conducerea instituției.
„Astfel, în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu se recomandă purtarea măștii de protecție de către personalul angajat al unității sanitare, cât și de către pacienți și aparținători.
Se recomandă igiena frecventă a mâinilor, respectarea distanței de cel puțin un metru față de persoanele din jur, mai ales în zonele aglomerate din unitatea medicală (zone de așteptare, triaj)”, anunță SJU Târgu-Jiu.
Potrivit medicilor epidemiologi de la SPIAAM, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în cazul îngrijirii pacienților diagnosticați sau suspecți cu noul coronavirus, rămâne obligatorie purtarea echipamentului de protecție complet specific COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here