Deputat de Gorj: AUR este un partid din ce în ce mai agresiv

2337

Deputatul Dan Vîlceanu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, spune că liderul AUR, George Simion, face România de râs. Declarația survine după incidentul violent care a avut loc luni în Parlament, când ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat de copreședintele AUR în timp ce vorbea de la tribuna Camerei Deputaților.
„Partidul Național Liberal luptă și a luptat, dintotdeauna, pentru democrație și dreptul la liberă exprimare, dar astăzi (n.r. luni), în Parlament, a fost depășită orice limită. Un parlamentar face România de râs, din nou, sub pretextul că apără românii. Agresivitatea lui George Simion a atins cote maxime. Este greu de crezut că astfel de oameni au ajuns în Parlamentul României, dar asta nu mai putem schimba. Colegul meu, Virgil Popescu, a anunțat că va depune plângere penală și sper ca gestul lui George Simion să fie sancționat așa cum se cuvine. Românii nu asta au votat și nu au nevoie de circ, ci de soluții concrete. AUR este un partid din ce în ce mai agresiv, care cu siguranță va fi sancționat la următoarele alegeri”, a comentat parlamentarul de Gorj.
De altfel, Parchetul General a anunțat că în acest caz s-a sesizat din oficiu, iar Secția de urmărire penală și criminalistică a deschis dosar penal pentru infracțiunile de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.
La rândul său, ministrul Energiei a cerut conducerii Camerei Deputaţilor să îi se pună la dispoziţie filmarea integrală a incidentelor petrecute luni, la dezbaterea moţiunii simple. El a anunţat de asemenea că va depune plângere penală pe numele copreşedintelui AUR.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here