Vîlceanu nu e singur. Alte patru nume pentru Ministerul de Finanțe

3939

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, unul dintre apropiații premierului, a declarat că partidul are în vedere patru membri pe care i-ar putea propune pentru funcția de ministru al Finanțelor.
Sighiartău susține că se află în cărți pentru șefia Finanțelor Marcel Boloș, fost ministru al Fondurilor Europene, Bogdan Huțucă, șeful Comisiei de buget din Camera Deputaților, Lucian Heiuș (a mai fost propus la Finanțe) și Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, al cărui nume a fost intens vehiculat pentru acest portofoliu.
Deputatul Dan Vîlceanu a câştigat, duminică, alegerile pentru conducerea filialei Gorj a PNL, în urma Conferinţei la care au participat atât premierul Florin Cîţu, cât şi liderul PNL, Ludovic Orban. „Mă dusei la Gorj şi câştigă Dan Vîlceanu. Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016”, a declarat Florin Cîţu.
Inclusiv numele lui Robert Sighiartău este în analiză pentru acest minister. „Mie nu mi-e frică de responsabilități, dimpotrivă. Vom lua cea mai bună decizie pentru ministerul de Finanţe. Discuţia nu este despre Robert Sighiartău. Marcel Boloş, Bogdan Huţucă, Lucian Heiuş sau domnul Vîlceanu sunt propuneri foarte bune pentru Finanţe”, a anunțat Sighiartău, la Aleph News. Secretarul general al PNL a mai spus că au fost discuții pe marginea revocării din funcție a lui Alexandru Nazare, dar este atributul premierului să își facă echipa.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here