„Primar pentru o zi”, la final

962

Mihai Brezniceanu a fost ultimul participant la provocarea „Primar pentru o zi”, lansată de edilul din Motru, Cosmin Morega.

În vârstă de 19 ani, Mihai este elev la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Tânărul este atras de științele exacte, matematica și fizica, dorind să studieze la Politehnică. Îi place voluntariatul și se implică în diverse activități.

„În decursul zilei de astăzi (vineri – n.red.), am avut oportunitatea de a participa alături de domnul Cosmin Morega la activitățile administrativ-politice ale comunității noastre care mi-au stârnit interesul și mi-au stimulat curiozitatea pentru o viitoare carieră și pot spune cu certitudine că este o adevărată provocare să fii primar chiar și pentru o zi.

Problemele nu încetează să apară, iar rezolvarea lor te supune mereu unui set nou de provocări în cadrul cărora trebuie să dai dovadă de reale competențe și voință pentru a le putea duce la final. Dorința de a participa la acest proiect a venit din simpla curiozitate de a afla ce se ascunde în spatele acestei activități și vreau să vă spun că nu este mereu ce pare”, a spus Mihai.

Nu mai puțin de 19 tineri au răspuns invitației lansate de primarul Morega. „Sper ca după această perioadă, cât mai mulți tineri să facă un pas curajos spre administrația publică, politică, pentru ca împreună să putem schimba mentalități, mod de lucru și să punem în practică ideile lor îndrăznețe și de multe ori benefice”, a spunea primarul din Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here