FOTO: Au fugit de la locul accidentului, victimele, găsite la un spital din Horezu

2194

O femeie din Scoarța a alertat, astăzi, poliția, după ce o mașină avariată se afla în fața imobilului său, fără ca să se afle cineva în ea. Ulterior, polițiștii au fost sesizați de reprezentanți ai Poliției Orașului Horezu, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească din localitate s-au prezentat trei persoane rănite. Victimele cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani, din Vâlcea, au declarat că au fost implicate într-un eveniment rutier pe raza comunei Scoarța.

,,La data de 2 noiembrie a., c.,polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați de către o femeie din comuna Scoarța, cu privire la faptul că în fața imobilului său se află un autoturism avariat, fără ca în acesta să se afle persoane. Ulterior, dispeceratul subunității a fost sesizat de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Horezu, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească din localitate s-au prezentat trei persoane rănite declarând că au fost implicate într-un eveniment rutier pe raza comunei Scoarța. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o femeie de 38 de ani, din comuna Tomșani, județul Vâlcea, ar fi condus un autoturism pe DN 67 Scoarța, din direcția municipiului Târgu-Jiu către municipiul Râmnicu Vâlcea, și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, rezultând rănirea conducătoarei auto și a doi bărbați de 34 și 29 de ani, din comuna Tomșani, județul Vâlcea. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând să îi fie recoltate probe biologice de sânge”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here