Un laborator de analize medicale din Târgu-Jiu susține lupta împotriva noului coronavirus

2793

Gorjul își arată ,,colții” și nu se lasă în lupta cu noul tip de coronavirus! Un laborator de analize medicale din Târgu-Jiu oferă în această perioadă pachete de analize reduse la jumătate de preț și își arată sprijinul pentru vârstnicii sau familiile ce au nevoie de ajutor.

După ce mai mulți profesori universitari, cadre medicale și oameni de afaceri din Gorj de succes se alătură luptei împotriva noului tip de coronavirus COVID-19 cu donații în vederea constituirii unui fond pentru achiziționarea unui aparat de testare a prezenței COVID-19 în organismul posibililor pacienți, iată că eforturile gorjenilor nu se opresc aici.
Și proprietarii unui laborator de analize medicale din municipiul Târgu-Jiu fac eforturi să fie alături de persoanele vârstnice izolate la domiciliu, oferind chiar și pachete de analize medicale la jumătate de preț.,,Suntem alături de pacienții și semenii noștri! În perioada următoare contează orice ajutor din partea autorităților, persoanelor fizice sau a firmelor ce pot susține acțiuni în folosul comunității. Acum este momentul să ne implicăm în acțiuni concrete, noi, administratorii firmelor, cât și angajații noștri. Am luat hotărârea ca prețurile practicate la toate analizele efectuate de laboratorul nostru, în Târgu-Jiu, să fie la jumătate, pe o perioadă de 60 de zile. Aceleași prețuri, pentru recoltările la domiciliu, miercurea, deplasarea gratuită în limita a 8 km! Cunoașteți cazuri de familii sau persoane vârstnice ce au nevoie de ajutor? Alimente de bază sau doar pentru aprovizionare? Punem la dispoziție mașina și persoana. Vă rog să-mi scrieți pe adresa de mail: laboratortudormed@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Tudormed. Dacă doriți să donați, mă puteți contacta prin aceleași metode. Multă sănătate!”, este anunțul făcut de către administratorii laboratorului de analize medicale din Târgu-Jiu, pe o pagină de socializare.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here