Primesc bursă din partea Academiei Române

2986

Doi elevi din Gorj, cu rezultate remarcabile la învățătură, vor primi burse din partea Academiei Române.

„Felicitările noastre, Mario! Mario Scurtu este unul dintre cei 12 elevi cu rezultate remarcabile care vor primi burse din partea Academiei Române în anul școlar 2024-2025. Cei 12 elevi au fost selectați din cei 109 care au aplicat pentru programul de burse «Academia Română în dialog cu tinerii»”, a anunțat Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

Pe lista bursierilor se mai află o tânără din Gorj. Ana Maria Zorilă este elevă a Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu.

În luna august, elevii bursieri vor beneficia, de asemenea, de o tabără de vară, cu durata de 7 zile, organizată la Centrul de Dezvoltare Durabilă Țara Hațegului-Retezat al Academiei Române, situat în localitatea General Berthelot, județul Hunedoara, unde se vor bucura de un program educativ alcătuit din conferințe și excursii tematice. Programul, intitulat „Școala de vară. Sub semnul istoriei“, este la cea de-a treia ediție și este coordonat de prof. univ. Ioan Bolovan, membru corespondent al Academiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here