O nouă licitație pentru reabilitarea a doi kilometri de drum județean

1637

Consiliul Județean Gorj a scos, din nou, la licitație lucrările de reabilitare a drumului județean 665A, pe o lungime de 2 kilometri. Valoarea investiției depășește 3,1 milioane lei, fără TVA.

Lucrările au mai fost scoase la licitație în vară. „Data trecută a fost un singur ofertant, dar nu s-a finalizat procedura de achiziție, pentru că nu a depus toate documentele de calificare în ultima fază”, a declarat Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.
DJ 665A Bălănești-Voiteștii din Vale-Grui traversează teritoriile comunelor Bălănești și Mușetești.
„Prin realizarea lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean 665A, locuitorii din zona drumului vor beneficia de condiţii optime de deplasare rutieră, fără a întâmpina greutăţi în deplasările zilnice în anotimpurile ploioase. Lucrările de reabilitare a drumului județean vizează reconstruirea unui pod, refacerea de podețe, amenajarea de accese la proprietăți și realizarea de dispozitive de preluare și evacuare a apelor pluviale”, potrivit caietului de sarcini.
Drumul se află într-o stare de degradare accentuată, circulația rutieră în zonă fiind îngreunată.
În plus, DJ 665A asigură accesul localnicilor din Bălănești și Mușetești către municipiul Târgu-Jiu.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 februarie, ora 15.00. Criteriul pentru atribuirea contractului este dat de prețul cel mai scăzut.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here