FOTO: Accident și la Drăguțești

591

Un bărbat de 52 de ani, din Hunedoara, a fost rănit, în urmă cu puțin timp, după ce s-a oprit cu autoturismul într-un cap de pod. Evenimentul a avut loc pe DE 79, pe raza localității Drăguțești, în județul Gorj.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în evenimentul rutier, a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, lovind un cap de pod, în urma impactului rezultând o victimă care era încarcerată și în stare de constiență. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei care în prezent este stabilizată, urmând sa fie transportată la spital”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului.

„Un bărbat de 52 ani, din Hunedoara, în timp ce se deplasa pe DN 66, Drăguțești, i s-ar fi făcut rău la volan, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here