Târgujienii au practicat diverse sporturi în aer liber

397

Timp de trei zile, amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu a răsunat de voie bună, datorită activităţilor sportive desfăşurate în aer liber, organizate de CEZ Vânzare cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Târgujienii care au trecut la sfârşitul săptămânii trecute prin centrul oraşului au beneficiat de o arenă de sport neconvenţională şi au putut participa astfel la diverse activităţi în aer liber, precum: tenis de masă, badminton şi baschet. De asemenea micii karatişti Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu au făcut o demonstraţie de arte marţiale, dar a avut loc şi o partidă de baschet jucată după reguli profesioniste, oferită ca exemplu de către echipa CSS Târgu-Jiu, antrenată de Ionuţ Berca. Totodată, cei mai mari împătimiţi ai sportului au putut participa la întreceri organizate ad-hoc, dând astfel dovadă şi de pricepere în a mânui paleta de tenis de masă sau mingea de baschet şi beneficiind de premii oferite de către CEZ Vânzare.
Pe parcursul celor trei zile, fiecare membru al familiei s-a putut bucura de beneficiile pe care le oferă mişcarea în aer liber, arena sportivă din centrul oraşului fiind vizitată de peste 1000 de participanţi, iar Via Sport s-a dovedit a fi cel mai bun exemplu că distracţia şi sănătatea merg mână în mână la orice vârstă.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here