Începând de astăzi, Insuliţa de pe Jiu găzduieşte Festivalul Berii

467

Timp de o săptămână, gorjenii cu chef de distracţie îşi pot da întâlnire pe Insuliţa de pe Jiu, acolo unde se desfăşoară cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Berii. Organizatorii au pregătit cu atenţie fiecare detaliu, fiind luate toate măsurile pentru ca participanţii la eveniment să se simtă bine şi să fie evitate orice posibile probleme. Manifestările se încheie duminică seara, când este programat un spectacol de muzică uşoară.

Insuliţa de pe Jiu găzduieşte, pe parcursul acestei săptămâni, o nouă ediţie a Festivalului Berii. Peste 30 de societăţi comerciale vor pregăti mici proaspeţi şi vor stinge setea petrecăreţilor cu sucuri şi bere rece. Alte câteva zeci de societăţi vor comercializa popcorn, clătite, gogoşi, Kurtoş, dar şi obiecte de marochinărie, gablonţărie şi aşa mai departe. Autorităţile locale s-au implicat intens în organizarea evenimentului şi şi-au luat toate măsurile necesare pentru ca participanţii să aibă parte de seri frumoase şi relaxante pe Insuliţă, pe parcursul Festivalului Berii.

Muzică şi voie bună, la final de săptămână
Cum micii şi berea au, parcă, un gust mai bun dacă sunt acompaniaţi de o muzică potrivită, organizatorii au pregătit spectacole la final de săptămână. Pentru a satisface toate gusturile şi preferinţele, o seară va fi dedicată folclorului, alta ritmurilor moderne. Astfel, vineri seara va avea loc un concert susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, iar duminică seara vor urca pe scenă Donz, Corina şi Dj Project.
Din fericire, prognozele meteorologilor sunt favorabile petrecăreţilor. Pentru această săptămână sunt anunţate temperaturi de peste 30 de grade Celsius, întorcându-se chiar zilele caniculare; ploaia nu-şi va face apariţia în municipiul nostru, în următoare zile, astfel încât comercianţii care participă la Festivalul Berii vor avea, cu siguranţă, un număr mare de clienţi şi încasări pe măsură.
Mai trebuie precizat faptul că Festivalul Berii este sponsorizat de o firmă producătoare de bere şi de una producătoare de sucuri.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here