Cristian Negrea, noul şef al Secţiei I Pneumologie

3140

Negrea CristianPneumologul Cristian Negrea a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de şef Secţie I Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. El a obţinut un total de 289,5 punte, minimul necesar pentru promovarea concursului fiind 200 de puncte.

Secţia I Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a fost condusă de doctoriţa Dorina Vătrai, actuala şefă a Secţiei III Pneumologie. De ieri, noul şef al Secţie I Pneumologie este medicul pneumolog Cristian Negrea. El a obţinut 289,5 puncte. „Medicul Cristian Negrea a luat 59,5 puncte la interviu, 97 puncte la proba scrisă, 100 la proba clinică şi 33 punctaj suplimentar; astfel, Cristian Negrea a fost admis cu 289,5 puncte”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Olaru (2)Vladimirescu” din comuna Runcu.

Pneumologul Cristian Negrea este unul dintre medicii dedicaţi trup şi suflet meseriei sale. El acordă atenţia cuvenită fiecărui pacient, dovadă fiind şi punctajul foarte bun obţinut la proba clinică susţinută în cadrul concursului pentru ocuparea postului de şef Secţie I Pneumologie.

Marian Olaru susţine probele de concurs astăzi

Astăzi a venit rândul pneumologului Marian Olaru să susţină proba scrisă şi cea clinică. El este candidatul pentru funcţia de şef Secţie II Pneumologie. Marian Olaru a obţinut 82,5 puncte la interviu, din maxim 100. Pentru următoarele probe, pneumologul Olaru nu are nicio emoţie, fiind extrem de sigur pe el, pe experienţa şi pe cunoştinţele sale în domeniul medical.

La ora 09:00 începe proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea postului de medic şef Secţie II PN. La ora 12:00 se va afişa rezultatul acestei probe, iar la 12:30 începe proba practică. La 13:30 se afişează rezultatul acestei probe şi rezultatul final al concursului susţinut de medicul pneumolog Marian Olaru pentru şefia Secţiei II Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here