Spitalul Turceni angajează medic psihiatru

329

psihiatrie femei turceniSpitalul Orăşenesc Turceni organizează concurs pentru angajarea unui medic psihiatru. La această unitate s-a încercat angajarea unui psihiatru şi în toamna anului trecut, însă nimeni nu s-a arătat interesat atunci de postul scos la concurs. Între timp s-a reuşit angajarea pe perioadă determinată a unui medic psihiatru, iar acum s-a dat anunţ pentru angajarea unui alt medic psihiatru.

Spitalul Orăşenesc Turceni este renumit în Gorj şi în afara judeţului nostru pentru tratarea bolilor de natură psihiatrică. Aflându-se într-o situaţie de deficit de personal, unitatea spitalicească menţionată are nevoie de medici psihiatri încă de anul trecut, când a şi organizat concursuri de angajare. Din păcate, specialiştii au ocolit oferta Spitalului Turceni, posturile de medic rămânând vacante.

Conducerea spitalului a făcut tot posibilul să obţină aprobările necesare organizării unui nou concurs de angajare. Între timp, s-a reuşit aducerea unui medic psihiatru pe o perioadă determinată, iar acum s-a scos la concurs încă un post de medic psihiatru. „La Psihiatrie am angajat o doamnă doctor pe o perioadă de doi ani de zile. La această oră avem angajaţi doi medici specialişti la Psihiatrie şi este nevoie să mai angajăm. Am trimis anunţul concursului de angajare la Revista Viaţa Medicală şi aşteptăm ca el să fie publicat”, a declarat Mihaela Ceană, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Conform normelor legale în vigoare, după apariţia anunţului de angajare, medicii au la dispoziţie un termen de 15 zile pentru a-şi depune dosarele de înscriere.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here