Afişe de protest, pe uşa farmaciilor

421

banner protest farmacieUnele farmacii din judeţul nostru au afişate la intrare bannere prin care îi anunţă pe cetăţeni că nu şi-au primit banii de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS). Şefa farmaciştilor gorjeni nu crede în eficienţa acestor afişe.

Supăraţi pe reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, pentru că nu le-au decontat la timp reţetele gratuite şi compensate, unii farmacişti gorjeni au ales să protesteze. Aceştia au postat la intrarea în unitate afişe pe care este trecut numărul zilelor de când nu şi-au primit banii de la CJAS Gorj. Deşi se află în aceeaşi situaţie, nu toţi farmaciştii au ales această formă de protest, majoritatea conformându-se cu realitatea şi aşteptând în tăcere să îşi primească banii. Ileana Dumitrescu, preşedinta Colegiului Farmaciştilor Gorj nu crede că acest tip de protest ar avea vreun răsunet, sau că aşa s-ar rezolva problema, ea declarând: „mai sunt bannere afişate la unele farmacii, dar eu nu le văd eficienţa”.

Cei care au afişat bannere sunt însă hotărâţi să le menţină atât timp cât au de recuperat bani de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here